دلیل ترافیک سنگین اتوبان باکری؛ توصیه مهم پلیس
رییس مرکز جامع اطلاعرسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک سنگین در بزرگراه باکری در پی فرونشست زمین خبر داد.

علیاصغر شریفی با اشاره به ترافیک سنگین در بزرگراه شهید باکری گفت: در حوالی ساعت ۱۵ ترافیک در مسیر شمال به جنوب حوالی پل آیتالله کاشانی به دلیل فرونشست قسمتی از آسفالت به مرکز پلیس راهور گزارش شد.
وی با بیان اینکه عوامل شهرداری برای مرمت مسیر و پلیس راهور برای هدایت جریان ترافیک در محل حادثه حضور دارند گفت: مسیر شمال به جنب بزرگراه شهید باکری حوالی پل آیت الله کاشانی در وضعیت ترافیک سنگین قرار دارد و این ترافیک از پل آبشناسان تا زیر پل آیت الله کاشانی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه ترافیک سنگین معابر پیرامونی را نیز درگیر کرده است گفت: به شهروندان توصیه می شود از آنجایی که به نظر می رسد وضعیت ترافیکی تا رفع مشکل به قوت خودباقی بماند از مسیر جایگزین ترددکنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
حمله موشکی روسیه به زادگاه زلنسکی/ آمار کشتهشدگان اعلام شد
-
نقشه جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران؛ برنامه تفتیش نفتکشها در دستور کار است
-
خیز پوتین برای ورود به مناقشه تهران و ترامپ/ کنار رفتن ظریف با میانجیگری کرملین مرتبط است؟
-
زمان طرح فروش عیدانه سایپا اعلام شد+ جزئیات
-
رای پزشکیان به عدم اجرای قانون حجاب
-
سقوط قیمت طلای جهانی با افزایش بازده اوراق خزانهداری آمریکا
-
راهحل دولت پزشکیان برای حل معضل کم آبی؛ آغاز بارورسازی ابرها از آذربایجان شرقی
-
منطقه «دل و جرأت» در قیمت دلار
-
پنجشنبه تعطیل رسمی نیست/ کاهش ساعت کاری مشمول بخش خصوصی هم میشود