وبگاه عراقی «المعلومه» به نقل از یک منبع آگاه نوشت که پایگاه الحریر در نزدیکی اربیل هم‌زمان با ورود یک کاروان نظامی بزرگ از سوریه، از ساعات ابتدایی بامداد امروز، تدابیر امنیتی شدیدی برقرار کرده است.

به گزارش اکوایران به نقل از فارس، وبگاه عراقی «المعلومه» به نقل از یک منبع آگاه نوشت که پایگاه الحریر در نزدیکی اربیل هم‌زمان با ورود یک کاروان نظامی بزرگ از سوریه، از ساعات ابتدایی بامداد امروز، تدابیر امنیتی شدیدی برقرار کرده است.

وی اظهار داشت: «پایگاه الحریر که نیروهای آمریکایی در آن مستقر هستند، از ساعات اولیه بامداد شاهد اقدامات امنیتی بی‌سابقه‌ای بود که با پرواز گسترده بالگردها و پهپادها، هم‌زمان با ورود یک کاروان نظامی بزرگ به این پایگاه همراه شد».

به گفته این منبع، این اقدامات امنیتی چندین ساعت ادامه داشت و در این مدت پرواز محسوس و گسترده بالگردها و پهپادها ادامه داشت که نشان‌دهنده اهمیت کاروان واردشده بود.