آیت‌الله سید حسن عاملی با انتقاد تند از جریان‌های سلطنت‌طلب، اظهارات اخیر برخی چهره‌های وابسته به این جریان را نشانه‌ای از بی‌اعتنایی به عزت و منافع ملی دانست و تأکید کرد حمایت از حمله خارجی به ایران، تقابل آشکار با ملت است.

به گزارش اکوایران به نقل از دانشجو،  آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار گردید با اشاره به فرمایشات اخیر امام خامنه ای اظهار داشت: سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار اهالی تبریز یک شاهکار خطابی، سیاسی و مدیریتی بود این خطابه تماماً جلوه اقتدار و درایت بود و علت آن ، این است حضرت آقا دشمن را کاملاً می‌شناسد و می‌داند کوچک‌ترین انفعال در برابر این دشمن او را در حد اعلی جری خواهد ساخت این خطابه اقتداء کامل به جدش سیدالشهداء بود آن حضرت در محاصره کامل قرار داشت اما از فتح و ظفر صحبت می‌کرد و می فرمود: من لحق بی فقد استشهد و من لم یلحق لم یدرک الفتح (هر کس به من ملحق شود شهید می شود و هر کس به من ملحق نشود فتح و ظفر را از دست خواهد داد).

وی ادامه داد: بنی امیه اول نمی‌خواستند حضرت را شهید کنند لذا درجه درجه فشار را بیشتر می‌کردند تا امام تسلیم شود ولی در ادبیات عاشوراییان واژه تسلیم وجود ندارد بنی امیه تا لحظه‌های آخر کربلا در حسرت ماندند که امام حسین(ع) ذره ای انفعال و ترس داشته باشد اقتدار مقام معظم رهبری در تاریخ ایران تا به حال دیده نشده است. این اقتدار غرور مقدس تمام مسلمانان جهان را احیاء کرده است این اولین بار در عالم اسلام است که یک رهبر مسلمان قاطعانه و با صلابت تمام در برابر فزون خواهی‌های یک قدرت جهانی اهریمنی می‌ایستد.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: من با دیدن آن اقتدار از ته دل به حضرت امام(ره) دعا کردم که انقلاب کرد و الا با ادامه سلطنت پهلوی برای ما کسی رئیس می‌شد که ناموسش در آغوش شخص آمریکایی است کسی برای ما رئیس می‌شد که هنرش اصرار به آمریکا برای حمله به ایران و کشتن هموطنان اوست او قطعاً مثل پدرش و پدربزرگش به خاک کشور چوب حراج می‌زد و در آن صورت هر ایرانی غیور دق مرگ می‌شد.

وی ادامه داد: تهدیدات ترامپ و آوردن وسیع‌ترین تجهیزات جنگی به منطقه و صلابت مقام معظم رهبری باعث شده که رهبری جهانی مقام معظم رهبری در جهان اسلام کاملاً تثبیت شود.

امروز با جرات می‌توان گفت تمام ملت‌های مسلمان از جهت سیاسی با رهبری حضرت آقا بیعت کرده اند بسیاری از علمای اهل سنت اعلام کرده اند از جهت فقهی سنی و از جهت سیاسی شیعه هستیم شیعه در عالم سه گونه است : شیعه اعتقادی، شیعه عاطفی و شیعه سیاسی ؛  البرادعی رئیس اسبق آژانس هسته ای که از برجستگان کشور مصر است گفت انا سنی الهویه شیعی الهوی(من از جهت اعتقادی سنی ولی از جهت سیاسی شیعه هستم)

وی ادامه داد: با خطای بزرگ ترامپ که تجهیزات جنگی وسیع به منطقه آورد مدح عظیمی در کشورهای اسلامی از صلابت حضرت آقا صورت گرفته است اشعار عربی و سرودهای عربی زیادی در حق حضرت آقا و ایران در کشورهای عربی و در فضای مجازی خوانده می‌شود بسیار جالب توجه است که چندین خواننده مشهور اروپایی و آمریکایی جذاب‌ترین ترانه را به زبان انگلیسی در حق حضرت آقا خوانده اند. عراقی‌ها تمام خیابان‌ها را پر کرده اند با این شعار که ای ایرانی‌ها نحن سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم. در هیچ دوره‌ای اینگونه افتخار نصیب ایران نشده است

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در بخش دیگر از خطبه ها با خطاب قرار دادن سلطنت طلب های خارج نشین گفت: سلطنت طلب‌ها اگر دنبال عزت ایران و ایرانی هستند باید در صف مقدم حمایت از انقلاب و رهبر انقلاب باشند ولی آنچه در کلّه آنها نیست عزت ایران است و الّا از ترامپ نمی‌خواستند که هرچه سریع‌تر به ایران حمله کند یکی از بدبخت‌های آنها که سابقاً در ایران هنرپیشه بود به خبرنگار می‌گوید لحظه لعنتی حمله به ایران توسط آمریکا کی خواهد رسید؟ بی‌صبرانه منتظریم! او منتظر کشتار هموطنان خود و منتظر غارت ثروت ملت خودش است ترامپ این هفته اعلام کرد ۵۰ میلیون بشکه نفت ونزوئلا را برداشتیم و در دنیا فروختیم او باید بگوید ۵۰ میلیون نفت ملت ونزوئلا را دزدیدیم او به دزدی خود افتخار می‌کند و اگر به کشور ما دست پیدا کند قطعاً با همان فرمان حرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد: من سخنی با سلطنت طلب‌ها دارم آیا شما عاشق ایران هستید یا عاشق سلطنت و ریاست؟ حتماً می‌گویند ما عاشق ایران، پیشرفت ایران و اقتدار ایران هستیم و سلطنت را، راهی به این هدف می‌دانیم در آن صورت شما باید در صف اول موافقان انقلاب اسلامی باشید نه در صف مخالفین چون ایران در هیچ دوره‌ای مثل دوران انقلاب عزت و اقتدار ندیده است اقتدار علمی که بعد از انقلاب درست شده در تاریخ ایران بی‌نظیر است آخرین آن تسخیر فضا و تثبیت حقوق فضایی ایران و دستیابی به مالکیت عرصه فضایی خاص با ماهواره‌ای است که ما را از این به بعد از اجاره ماهواره‌های بیگانه بی‌نیاز می‌کند.

وی افزود: اقتدار صنعتی که بعد از انقلاب درست شده هزار یک آن در زمان شاه نبود حتی یک شهرک صنعتی نداشتند الان ۸۱۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی با هزاران کارخانه فعال است و به همین جهت آمریکا در تحریم به نقطه مطلوب خود نمی‌رسد.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: اقتدار نظامی بعد از انقلاب اسلامی به حدی است که باید از آن با انفجار در تکنولوژی نظامی یاد کرد آن هم در محاصره تکنولوژی؛ در زمان شاه اصلاً به ذهن کسی خطور نمی‌کرد که ایران زمانی قدرت ساخت موشک‌هایی پیدا کند که اسرائیل، اروپا و آمریکا را زمین گیر کند و وادار به التماس به آتش بس کند در زمان شاه اصلاً به ذهن کسی نمی‌رسید که ایران زیردریایی‌های مخوف با اژدرهای وحشتناک محفوف به حباب بسازد در زمان شاه به ذهن کسی نمی‌رسید که ایران زمانی پهبادهایی بسازد که رئیس جمهور آمریکا با صراحت بگوید ما باید پهبادهایی مثل پهبادهای ایران بسازیم. در زمان شاه کسی تصور نمی کرد که زمانی خواهد آمد که سپاه معظم ما در برابر ناوهای آمریکا تنگه هرمز را ببندند و آمریکا هیچ کاری نتواند بکند.

خطیب جمعه اردبیل گفت: اقتدار پزشکی ایران به حدی رسیده که تمام کشورهای همسایه علاج بیماری‌های سخت خود را با دست متخصصین ایرانی انجام می‌دهند در حالی که در زمان شاه طبابت ایران با پزشکان بنگلادشی، پاکستانی و هندی بود اقتدار در ساخت راه آهن، مترو و آزادراه هزاران برابر زمان شاه است زمان شاه فقط بین کرج و تهران اتوبان بود الان از شمال کشور تا بندرعباس با آزادراه حرکت می‌کنید در کشاورزی ایران آنچنان اعتلاء پیدا کرده که یک هکتار پسته در دشت مغان ۷۰ هزار دلار درآمد دارد یک هکتار با دو کشت حداقل یک میلیارد تومان درآمد دارد در بعضی از محصولات مثل کیوی از یک هکتار سالانه ۳ میلیارد تومان درآمد برداشت می شود. وسیع ترین مجموعه گلخانه ها در خاورمیانه در دشت مغان احداث شده است. مجموعه‌های عظیم گلخانه‌ای در سراسر کشور به راه افتاده و بزرگترین آن در دشت مغان احداث شده در این مجموعه بعضی از گلخانه‌ها کاملاً مکانیزه است و توسط اتوماسیون آبیاری  و کود دهی و سم زدایی می‌شود و محصولات آن کلاً صادراتی است و هر هکتار آن هزار دلار درآمد دارد در حالی که همه می‌دانند که کشاورزی در زمان شاه مرده و جنازه آن دفن شده بود .

وی ادامه داد: اقتدار در عمران آبادی به جایی رسیده که تلفن، آب، برق و گاز ۹۰ میلیون ایرانی تامین شده در حالی که در زمان شاه به تعبیر وزیر دربار اسدالله علم ۸۰ درصد ملت در روستاها زندگی می‌کنند و آنها نه راه دارند نه جاده نه آب و نه برق .

آیت الله عاملی گفت: اگر این لیست را ادامه بدهم مثنوی هفتاد من کاغذ شود ما از شما می‌پرسیم آیا شما طالب ایران قدرتمند و مقتدر هستید؟ پس باید مثل اردشیر زاهدی دو آتشه طرفدار جمهوری اسلامی باشید از مخالفت‌های شما معلوم می‌شود که شما دنبال عزت ایران نیستید بلکه همه شما «حسرت السلطنه» هستید امروز کل دنیا به اقتدار نظامی ایران در برابر ابر قدرت آمریکا افتخار می‌کند.

ملت‌های دنیا تماماً از عظمت ایران و شجاعت رهبر ایران صحبت می‌کنند و مدام این جمله نوشته می‌شود که ای کاش ما ایرانی بودیم ولی شما تماماً به چنین تحول عظیمی فحش می‌گویید شما در میان کمبودهای خود یک کمبود بزرگ دارید و آن کمبود حریت است با حریت تمام در برابر این پیشرفت‌های محیرالعقول خضوع کنید و مثل اردشیر زاهدی اعتراف کنید که جمهوری اسلامی در تقویت و ایجاد عزت برای ایران عزیز شاهکار کرده است.

وی افزود: عزیزان دقت کنند که تهدیدهای ترامپ برای عجله او در توافق با ایران و برای اثرگذاری در مذاکره است او یقین دارد که جنگ به نفع آمریکا نیست و دست خالی برگشتن نیز به منزله شکست است و کلاً لشکرکشی او را در داخل آمریکا زیر سوال می‌برد بنابراین فقط یک راه دارد: توافق با ایران؛ تا هم آبرومندانه خارج شود و هم برای خود دستاوردی فراهم کند به همین جهت ممکن است در روزهای آینده تهدیدات او تندتر هم بشود.چون این لشکر کشی عظیم روزانه میلیاردها دلار هزینه برای آمریکا دارد.

آیت الله عاملی گفت: سیاست‌های ترامپ و روش و منش او همچنان که در کتاب هنر معامله گفته تهدید و ترساندن دشمن است تا از آن طریق به خواسته‌های خود برسد.سال گذشته ما ۱۲ اصل از اصول مذاکره ترامپ را که در آن کتاب بیان کرده در خطبه نقل کردیم .

وی افزود: ترامپ می‌گوید دشمنان ما باید از ما بترسند تا به خواسته‌هایمان تن بدهند او اخیراً در یک پایگاه نظامی آمریکا گفته غرض من از لشکرکشی به اطراف ایران ترساندن آنهاست تا در مذاکره تسلیم شوند و یک توافق عالی را امضاء کنند یک روش ترساندن او تعیین ضرب‌الاجل است تا حال سه بار برای ایران ضرب الاجل تعیین کرده است در ماجرای غزه چندین بار ضرب الاجل تعیین کرد یک بار گفت اگر حماس تسلیم نشود در عرض یک هفته غزه را به جهنم تبدیل می‌کنم اما نظر خود را تغییر داد سیاست ترساندن او در بعضی از موارد در جهان موثر بوده ولی در ایران کاملاً سیاست شکست خورده است خود او در این خصوص می‌گوید.

وی گفت: در عمرم شخصی را ندیده ام که ما را با غرق کردن ناوهای آمریکایی بترساند تجهیزات ویژه ما در منطقه رهبر ایران را نترسانده است.

وی در بخش دیگر از خطبه ها اظهار داشت: آمریکایی‌ها رفته رفته خود را با واقعیت‌ها وفق می‌دهند اینکه آمریکایی‌ها اخیراً گفته‌اند نوع حکومت به ایران را باید به خود ملت ایران واگذار کنیم نگاه واقع بینانه است ترجیح دیپلماسی بر جنگ و اجتناب از درگیری نظامی با ایران نگاه درستی است و از نگاه صحیح به قدرت نظامی ایران سرچشمه می‌گیرد اخیراً یکی از مقامات بسیار بلندپایه آمریکا در کنفرانس امنیت مونیخ در برابر سوال خبرنگار مشهور کریستین امانپور که پرسیده آیا شما آقای «حسرت السلطنه» یک فرد آرمانی برای اداره ایران می‌دانید؟ بالبداهه گفت نخیر! این جواب نیز هماهنگ شده با واقعیت است و جای تاسف است که سلطنت طلب‌های خارج نشین فحش‌های مفصل و رکیک به کریستین امان پور نثار کردند که چرا این سوال را از آن مقام آمریکایی پرسیدی !

دولت انگلستان اعلام کرد پایگاه خودم در منطقه را در اختیار آمریکا برای حمله به ایران قرار نمی‌دهم این سخن نیز با لحاظ واقعیت‌هاست.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در پایان گفت: از عجایب اتفاقات این هفته این بود که جمعی از کسانی که در اغتشاش کشته شده بودند زنده شدند و در چهلم خودشان شرکت کردند! یکی از کانال‌های معاند خارجی بسیاری از جوانان خوش چهره را از ایران و کشورهای دیگر از هرجا که پیدا می‌کردند آنها را شهید اعلام می‌کردند اما بخشی از آنها در مراسم چهلم اعلان حضور و اعلان زندگی کردند بسیاری از جوانان خوش چهره را نیز از کشورهای دیگر از شهدای حرم و شهدا ۸ سال جمع کرده و اعلام کرده بودند که این جوان‌های خوش چهره به دست نظام ایران کشته شده اند و همه نامزد هستند و خانواده آنها در حیرت هستند که چگونه به عروس خانم خبر کشته شدن آنها را بدهند !!! یکی از آنها مال خود اردبیل بود که در سوریه شهید شده بود و آنها او را مصادره کرده بودند.

وی افزود: آیا این همه دروغ کافی نیست که یک ایرانی غیور پای این کانال‌ها را که واقعا بیت الکذب هستند به خانواده خود باز نکنند و به قتل فرزندان خود اقدام نکنند؟ آیا این دروغ‌های بزرگ کافی نیست تا ما بفهمیم تمام آمارهای آنها جعلی و کذب است ؟ آیا شایسته است یک ایرانی اخبار خود را از کانال‌های اسرائیلی بگیرد؟ آیا این حدیث را نخوانده اند که هرگز به هر کسی گوش دهد او را عبادت کرده است پس اگر از خدا صحبت می کند خدا را عبادت می کند و اگر از شیطان صحبت کند شیطان را عبادت کرده است. در روز قیامت بعضی ها در نامه عمل خود متوجه می شوند که سال های متمادی عمر خود را به عبادت شیطان اختصاص داده اند.