سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند.

به گزارش اکوایران به نقل از  تسنیم، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز سه‌شنبه 10 شهریور ماه در نشست خبری هفتگی خود پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

بقائی در ابتدا با تسلیت شهادت 3 نفر از هموطنان در جریان حمله تجاوزکارانه آمریکا به لارک، در واکنش به اظهارات رئیس دولت تروریستی آمریکا درباره تفاهم نامه اسلام آباد گفت: وزارت خارجه بر اساس منافع کشور تحولات را ارزیابی می‌کند و هر آنچه که توسط مراجع ذی‌صلاح تصمیم گرفته شود عمل می‌کند.

در اینکه مقامات آمریکا دچار سردرگمی در رویکردها و اظهارات است شکی نیست، ولی باعث نمی‌شود ما از ظرفیت‌های خود غافل شویم. ما هرجا که لازم باشد از ابزار دیپلماسی برای تبیین مواضع و احقاق حقوق ملت ایران استفاده می‌کنیم.

اید با تمام توان مراقب تحرکات دشمن باشیم

وی درباره سفر مقامات عمان، قطر و پاکستان به تهران و تحولات مربوط به جنگ و مذاکرات گفت: فرمول ما منافع ملی است و با توجه به شرایط و مقتضیات مختصات تامین منافع ملی در موردش تصمیم گرفته می‌شود.

عاصم منیر نه پیام مثبت و نه منفی داشت، ایشان در چارچوب کشور دوست برای مساعی جمیله جهت کمک به کاهش تنش به تهران سفر کرد و دیدگاه‌هایش را مطرح کرد.

اینکه آمریکا مرتکب چنین جنایتی شد برای ما تازگی ندارد. آمریکا هر بار به بهانه‌ای اقدامات تجاوزکارانه خود را انجام داده و پاسخ لازم را دریافت کرده است. این اقدامات نشان می‌دهد آمریکایی‌ها در سردرگمی گرفتار هستند و به زیاده خواهی متهم هستند و مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفتند، این جواب نمی‌دهد. ما باید با تمام توان مراقب تحرکات دشمن باشیم و هیچ تعرضی را بی پاسخ نمی‌گذاریم.