اکو ایران: دو جنگنده «ای‌ای-۱۸» نیروی دریایی آمریکا در جریان یک نمایش هوایی در ایالت آیداهو با یکدیگر برخورد و سقوط کردند.

به گزارش اکو ایران به نقل از ایسنا، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند دو جنگنده «ای‌ای-۱۸» در جریان یک نمایش هوایی در ایالت آیداهو آمریکا سقوط کرده‌اند. این حادثه روز یکشنبه و در جریان نمایش هوایی در یک پایگاه نظامی در غرب ایالت آیداهو رخ داده است.

«کیم سایکس» مدیر بازاریابی مجموعه «سیلور وینگز آو آیداهو» که در برنامه‌ریزی این نمایش هوایی مشارکت داشته، گفت هر چهار عضو خدمه این ۲ جنگنده با چتر نجات از هواپیما خارج شدند.

پایگاه هوایی «مانتین هوم» نیز در پیامی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد پس از این حادثه در جریان نمایش هوایی «گان‌فایتر اسکایز»، پایگاه به حالت تعطیلی درآمده است.

این پایگاه همچنین اعلام کرد نیروهای امدادی در محل حاضر شده‌اند و تحقیقات درباره علت حادثه آغاز شده است.

اداره پلیس «مانتین هوم» نیز اعلام کرد ادامه نمایش هوایی «گان‌فایتر اسکایز» لغو شده و از مردم خواست از نزدیک شدن به منطقه و مراجعه به پایگاه خودداری کنند.