به گزارش اکوایران ، تورم ایالات متحده به محدوده هدف دو درصدی نرسیده است به همین خاطر انتظار هدایت تورم به محدوده مورد نظر همچنان بر عهده فدرال رزرو است در چنین شرایطی ورشکستگی سه بانک آمریکایی بانک مرکزی آمریکا را در میانه راه کنترل تورم و مهار بحران مالی قرار داده است. تصاحب کریدیت سوییس توسط یو بی اس نیز نگرانی ها را از گسترش این بحران مالی افزایش داده است. برای مهار بحران ارزی فدرال رزرو باید بتواند با سوآپ ارزی از بانک های ایالات متحده و بانک های مرکزی کشورهای دیگر حمایت کند که با اقدامات ضد تورمی فدرال رزرو در تناقض است در چنین شرایطی بانک مرکزی در میانه کنترل تورم و مهار بحران مالی گرفتار شده است و به همین جهت این جلسه فدرال رزروبرای همه بازارها از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است. در شرایطی که سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در جهان انتظار داشتند که فدرال رزرو برای ایجاد ثبات مالی پس از بحران بانکی به وجود آمده افزایش نرخ بهره را متوقف کند مصرف کنندگان هم دل به کاهش تورم بسته اند‌.

بانک مرکزی آمریکا ولی در جلسه ماه مارس فدرال رزرو نرخ بهره را برای دومین بار متوالی ۲۵ صدم درصد افزایش داد، کمیته فدرال رزرو با اکثریت آرا نرخ بهره را تا محدوده ۴.۷۵ تا ۵ درصد افزایش داد که بیشترین مقدار نرخ بهره از سپتامبر سال ۲۰۰۷ است. بانک مرکزی با این تصمیم نشان داد که به هدف کاهش تورم با وجود بالا بودن نگرانی ها از بحران مالی پایبند است. همانطور که تحلیلگران پیش بینی می‌کردند فدرال رزرو درباره سخت تر شدن پرداخت اعتبار هشدار داد اقدامی که استخدام را تحت تاثیر قرار میدهد، رکود را کاهش می دهد و بر رکود دامن می زند که برای بورس های جهانی و شرکت های بزرگ مطلوب نیست.

سیاست گذاران پیش بینی می کنند که نرخ بهره در پایان سال ۲۰۲۳ در محدوده ۵.۱ درصد قرار بگیرد. این اقدام فدرال رزرو نشان می دهد که بانک مرکزی آمریکا تورم را خطر مهم تری می داند و سیاست گذاران سلامت و توانایی سیستم مالی آمریکا را در حدی می دانند که در برابر رشته سقوط بانک ها مقاومت کند.

با وجود افزایش نرخ بهره، بانک مرکزی آمریکا ولی ابهام درباره تصمیمات بعدی فدرال رزرو و افزایش دوباره تورم به بالاتر از سطح انتظار اثر بخشی اقدامات بانک های مرکزی را زیر سوال برد و باعث شد تا شاخص دلار کاهش پیدا کند و به کمترین سطح از فوریه رسید و محدوده ۱۰۲.۵ را از دست داد. بیت کوین  هم در واکنش به انقباض فدرال رزرو، کاهش اعتبار  و خونسردی بانک مرکزی پیرامون بحران بانکی کاهش یافت و نیمه کانال ۲۸ هزار دلاری را از دست داد ولی اونس طلا با تکیه بر نااطمینانی  بر خلاف سایر بازارها رشد کرد و با پس گرفتن نیمه کانال ۱۹۵۰ دلاری به بالای۱۹۷۰ دلار رسید و یکه تازی کرد.