کارگروه مقابله با تحریم چگونه کار میکند؟
لایحه مقابله با تحریمها به مجلس رفت تا کارگروهی برای مقابله با تحریمها تشکیل شود. ابزارهای این لایحه برای مقابله با تحریمها چیست؟

دولت در انعقاد موافقتنامههای دو یا چند جانبه با دیگر دولتها، باید تلاش کند تا شروط لازم برای مقابله با تحریمها در قلمروی این دولتها لحاظ شود
مسئولان، مدیران و مستخدمان دستگاههای اجرایی که تحریمها را در داخل کشور ترتیب اثر دهند، مجازات میشوند
دستگاههایی که به دلیل تحریمها متضرر شدهاند، موظفند گزارش ضرر و زیان را به همراه مستندات به کارگروه اعلام کنند تا تصمیمات لازم همچون جبران ضرر و زیان اتخاذ شود.
کلیه دستگاههای اجرایی موظفند موارد حقوق تضییع شده ملت ایران ناشی از تحریمها را در حوزه مسئولیت خود شناسایی و به کارگروه جهت پیگیری از مراجع حقوقی بینالمللی گزارش کنند.
دستگاههای اجرایی موظفند با همکاری وزارت خارجه برای کمک به اتباع ایرانی و غیرایرانی که به دلیل فعالیت در خنثیسازی تحریمها محبوس شده یا تحت تعقیب هستند، اقدام کنند.
افرادی که در فهرست تحریمی ایران قرار میگیرند، ممنوعیتها و محدودیتهایی همچون ممنوعیت ورود به هر نوع روابط قراردادی، توقف وجوه، ضبط و مصادره اموال و ممنوعیت صدور روادید برای ورود به ایران، خواهند داشت.
صندوقی برای جبران خسارت اشخاص خسارتدیده از تحریم تشکیل میشود. منابع صندوق از کمکهای قانونی، اموال و منابع مالی افرادی که در فهرست تحریمی ایران هستند، تامین میشود.
برای کاهش هزینههای خنثیسازی تحریمها و حفاظت بهتر از افراد و شرکتهای فعال، یکی از مناطق آزاد به انتخاب شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی، به عنوان منطقه آزاد بانکی برای انجام بانکداری فراساحلی تعیین خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
قیمت سکه عقبنشینی کرد
-
اولین واکنش بازار طلا و ارز به مذاکره؛ حباب طلا منفی شد
-
ادعای والاستریت ژورنال در مورد پیشنهادی که عراقچی روی میز ویتکاف گذاشت
-
شرط حماس برای آزادسازی همه اسرای صهیونیستی
-
وزیر خارجه عمان مذاکرات مسقط را سازنده خواند؛ ادامه گفتوگوها در هفته آینده
-
مذاکرات ایران و آمریکا؛ شانس جدید برای جذب سرمایهها
-
خیز آمریکا برای محاصره عظیم چین/ اسکات بسنت به میدان آمد
-
تداوم سکوت واشنگتن پس از پایان مذاکرات مسقط؛ در انتظار واکنش ترامپ؟
-
ادعای آکسیوس: ترامپ آماده امتیاز دادن برای توافق است