تغییرات دقیقه نودی تیم اقتصادی
شب گذشته در حالی که بسیاری انتظار داشتند سلطانی نژاد، مدیرعامل بورس کالا به عنوان رئیس سازمان بورس معرفی شود، در دقیقه نود قائم مقامش، مجید عشقی، به عنوان رییس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار تعیین و جایگزین محمدعلی دهقان دهنوی شد.
به گزارش اکوایران، مشابه این ماجرای دقیقه نودی در بانک مرکزی هم صورت گرفت و در حالی که بازی اسامی بین سه نفر کمیجانی، طالبی و سلیمانی در چرخش و بود قرعه بانک مرکزی به نام صالح آبادی افتاد.
به نظر می رسد توصیه ۶ ماه پیش امیر کرمانی، استاد دانشگاه برکلی امروز منطقی تر به نظر برسد. او معتقد بود به کسی رای دهید که امروز بتواند تیم اقتصادیش را معرفی کند، چرا که اگر امروز نتواند، بعد از انتخابات به چه کنم چه کنم خواهد افتاد!
آیا دولت سیزدهم و ابراهیم رئیسی در چینش مدیران به این وضعیت افتاده اند؟ دلیل تغییر دقیقه گزینه های مطرح چیست؟
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
غنیسازی اورانیوم با چاشنی نوآوری: انقلاب لیزری در فناوری هستهای
-
عراقچی هشدار داد: آماده پاسخ به هر ماجراجویی اسرائیل هستیم
-
چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد
-
آیا تهران به جنگندههای نسل چهارم چین روی آورده است؟
-
فوری: گروهی از بازرسان آژانس ایران را ترک کردند
-
آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس ایران را ترک نکردهاند
-
افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجارهبها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح میدهند بمانند؟
-
در پی اقدام ایران، بهای نفت افزایش یافت
-
شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟