بازار نمایانگر دموکراسی اقتصادی است
بازار نمایانگر دموکراسی اقتصادی است و نتیجه رأی مردم به کالاها و خدمات در قیمت بازار قابل مشاهده است. اگر قیمت بازار زیر سوال برود، رأی مردم و خواستههای آنها نیز زیر سوال رفته و حقوق آنها پایمال میشود.
موسی غنینژاد در گفتگویی با اکوایران با اشاره به این نکته ادامه داد: دوستان چپ ما تلاش میکنند تا مباحث خود را تئوریک کنند و میگویند که بازار چیز خوبی است. نمیتوانند نفی کنند که بازار برآیند خواستههای مردم است. ما هم که طرفدار مردم هستیم، نمیتوانیم بازار را زیر سوال ببریم. بازار نمایانگر دموکراسی اقتصادی است.
او در خصوص قیمتگذاری دستوری در این بازار گفت: زمانی که قیمتگذاری دستوری صورت میگیرد، در واقع میان دو نفر که بر سر قیمت یک کالا توافق کردهاند، یک شخص ثالث به اسم مصلحت دخالت میکند. اما این مداخله به مصلحت کیست؟
غنینژاد اعتقاد دارد که شخص ثالث چیزی جز توهم دانش ندارد و میگوید: این اقدام نه تنها آزادی ما را نقض میکند، بلکه حقوق ما را نیز پایمال میسازد.
معمولا زمانی که واژه اقتصاد دستوری به میان میآید، به ذهن همگان مباحث مربوط به قیمتگذاری دستوری یادآوری میشود درحالیکه قیمتگذاری دستوری یکی از جنبههای مهم اقتصاد دستوری است. اقتصاد دستوری علاوه بر بازار شامل دستورات دیگری میشود که ناظر بر فعالیتهای اقتصادی است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
عراقچی هشدار داد: آماده پاسخ به هر ماجراجویی اسرائیل هستیم
-
غنیسازی اورانیوم با چاشنی نوآوری: انقلاب لیزری در فناوری هستهای
-
چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد
-
آیا تهران به جنگندههای نسل چهارم چین روی آورده است؟
-
اولین واکنش آژانس به تعلیق همکاری از سوی تهران
-
آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس ایران را ترک نکردهاند
-
افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجارهبها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح میدهند بمانند؟
-
در پی اقدام ایران، بهای نفت افزایش یافت
-
پیوند پوتین با علیاف در حال گسستن است؟ کرملین برنامه جدیدی دارد؟