نارضایتی دولت و خانوار از وضعیت انرژی
اکوایران: رویکرد حفاظت از منابع گازی و حجم مصرفی به گونهای است که احتمالا تا سال 1420 ایران دیگر گاز نخواهد داشت. این در حالی است که در رابطه با کشوری داریم صحبت میکنیم که امروز یکی از بزرگ ترین منابع هیدورکربنی دنیا را دارد. اما چطور می شود این منابع را طوری تقسیم کنیم که هم زمان هم بخش خانگی، هم تولیدکنندگان و هم دولت از شرایط کنونی ناراضی باشند؟
به گزارش اکوایران، فرشاد فاطمی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در همایش تاسیسات گلوگاه ناترازی انرژی بیان کرد که هر زمان ما اصل اقتصاد را که می گوید عرضه و تقاضا در بازار باید یکجا به هم به تعادل برسند را فراموش میکنیم، دچار مشکلات اقتصادی و ناترازیها میشویم. تقاضا برای گاز در کشور به این علت افزایش افسار گسیخته پیدا کرده است که قیمت درست و اصلاح شدهای در کنار عرضه گاز نیست.
فاطمی سه شرط اساسی برای اصلاح وضعیت فعلی مطرح کرد: اول، شفافیت که میتواند از بروز بحرانها جلوگیری کند؛ دوم، حذف تعارض منافع در ساختار دولت و نهادهای اجرایی؛ و سوم، ایجاد شرایط رقابتی در بازار.
نسخه کامل در سایت:
ناترازی انرژی امروز ابرچالش ایران است؛ چالشی که تبعات آن بخشهای مختلف جامعه اعم از حوزه صنعت و تولید را درگیر کرده و منجر به کاهش بهرهوری و اختلال در فعالیتهای اقتصادی و تولیدی شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
انتقاد شدید بایدن از ترامپ: واقعاً سادهلوح است/ تاریخ معاصر جهان را تغییر خواهد داد
-
سرمایهگذاری 1000 میلیاردی آمریکا در خودروسازی ایران؟
-
تکرار سناریوی سوریه در یمن قریبالوقوع است؟
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
واکنش ترامپ به احتمال تحریف نام خلیج فارس و غنیسازی اورانیوم در ایران
-
بازار ارز منتظر خبر قطعی است/ موج خلیج فارس به بازار ارز رسید
-
جدول قطعی برق در تهران و البرز اعلام شد
-
بیانیه مهم چین و روسیه درباره برنامه هستهای ایران/ عزم پکن و مسکو برای ایفای نقش فعال
-
ایران خودرو نقشه جدید کشید / پژو آب رفت