اعلام نرخ تسعیر ارز برای ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳؛ بانک مرکزی گزارش داد
اکوایران: بانک مرکزی ایران در نامهای به بانکها، نرخ تسعیر ارز برای ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ را تعیین کرد. بر اساس این نرخها، هر یورو معادل ۷۴۴ هزار و ۳۶ ریال و هر دلار آمریکا معادل ۶۸۱ هزار و ۲۰۳ ریال خواهد بود که موجب افزایش سرمایه بانکها خواهد شد.

به گزارش اکوایران، بانک مرکزی در بخشنامهای اعلام کرد: احتراماً پیرو بخشنامه شماره ۰۳/۲۱۱۳۸۳ مورخ ۱٤۰۳/۹/۱۰، موضوع اعلام نرخ تسعیر برای گزارشگری مالی میان دوره ای منتهی به شهریورماه سال ١٤٠٣ به استحضار میرساند؛ وفق مصوبه جلسه مورخ ١٤٠٣/۱۲/۲۷ هیات عامل محترم بانک مرکزی نرخ تسعیر اقلام پولی دارایی ها و بدهی های ارزی شبکه بانکی کشور برای گزارشگری مالی پایان سال ۱۴۰۳، به شرح زیر تعیین گردید:
۱- نرخ تسعیر برای دارایی ها و بدهی های پولی ارزی بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی برای دوره گزارشگری مالی منتهی به اسفندماه سال ۱۴۰۳ نرخ خرید حواله ETS مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ برای هر یورو معادل ۷۴۴ هزار و ۳۶ ریال و برای هر دلار آمریکا معادل ۶۸۱ هزار و ۲۰۳ ریال می باشد.
در مورد سایر اسعار نیز بر مبنای نرخ برابری آنها به یورو در مقطع زمانی پایان اسفندماه سال ۱۴۰۳ با رعایت استانداردهای حسابداری مربوط عمل شود.
۲- مابه التفاوت حاصل از تسعیر دارایی ها و بدهی های ارزی در بانک دولتی، درآمد یا هزینه دوره تلقی نشده و باید در حساب تفاوت «تسعیر دارایی ها و بدهی های ارزی» به عنوان یکی از اقلام حقوق مالکانه منظور شود.
در صورتی که در پایان سال مالی حساب مزبور مانده بستانکار داشته باشد باید این مبلغ صرف افزایش سرمایه در آن بانک گردد و چنانچه مانده بدهکار داشته باشد این مبلغ به حساب سود و زیان همان سال منظور خواهد شد.
شایان ذکر است بندهای (ب) (ج) و (د) بخشنامه شماره ٠٣/٦٤٩٣ مورخ، ١٤٠٣/١/١٨ کماکان به قوت خود باقی است.
در پایان ضمن تأکید بر اینکه تا مقطع بعدی اعلام نرخ تسعیر توسط بانک مرکزی مراتب فوق ملاک و مبنای تسعیر اقلام دارایی ها و بدهی های ارزی در بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی می باشدف خواهشمند است دستور فرمایند مراتب به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ٩٦/١٤٩١٥٣ مورخ ١٣٩٦/٥/١٦ به تمامی واحدهای ذی ربط آن بانک مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولتیماتوم نانوشته به تهران؛ ترامپ خواستههای حداکثری را در مذاکرات کنار میگذارد؟
-
اولین خودروی وارداتی که قرار است در ایران تولید شود، مشخص شد / خودروسازان خارجی به پیشواز توافق ایران و آمریکا رفتند؟
-
پشت پرده فشار جدید روبیو و ویتکاف روی تهران؛ تاکتیک جدیدی که پنجره توافق را میبندد؟
-
بازگشت ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی؛ تصمیم جدید دولت برای کنترل بازار
-
نیویورکتایمز: نکته مغفول در مصاحبه جدید ویتکاف/ رویترز: تهران و ترامپ تا رسیدن به توافق راه درازی پیش رو دارند
-
هشدار مجلس خبرگان رهبری به دونالد ترامپ
-
عراقچی: آماده تعامل برد-برد با آمریکا در ازای خاتمه تحریمها هستیم
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا هنوز قطعی نشده است
-
چگونه در میانه تنشهای تهران و ترامپ عمان نفوذ ژئوپلیتیکی خود را بازیافت؟