میزان تولید فولاد دنیا در ماه اوت نیز کاهشی ۰.۳ درصدی را به ثبت رساند
وعدههای پکن، تولید فولاد چین را افزایش داد
امید به وعدههای دولتی چین برای بازگراندن اقتصاد به مسیر رشد باعث شد تا بالاخره در هشتمین ماه از سال 2022، بر میزان تولید فولاد در چین در ماه اوت افزوده شود؛ با این وجود انتشار دادههای منفی از کاهش سرمایهگذاری ر بخش ساختوساز مانع از آن میشود که این رشد تولید در ماههای پایانی امسال به شکل مستمری ادامهدار شود.
به گزارش اکوایران، انجمن جهانی فولاد میزان تولید فولاد در دنیا (64 کشور مورد بررسی) را برای ماه اوت برابر 150میلیون و 600 هزار تن اعلام کرد که این رقم نسبت به میزان تولید فولاد ظرف اوت سال 2021 کاهشی 0.3 درصدی داشت. اگرچه میزان تولید فولاد دنیا برای ماه اوت نسبت به مدت مشابه سال قبل همچنان کاهشی بود، اما بر میزان تولید فولاد در این ماه نسبت به ژوئیه برابر یک میلیون و 300 هزار تن افزوده شده و به این ترتیب در فاز ماهانه بازار جهانی با افزایش عرضه فولاد مواجه شده است. افزایش فولادسازی در چین برای ماه اوت نسبت به ماه ژوئیه مهمترین دلیل بهبود دادههای فولادسازی دنیا در ماه گذشته میلادی نسبت به ژوئیه امسال بود.
ظرف 8 ماه ابتدایی امسال یعنی از ژانویه تا اوت 2022 فولادسازان دنیا بالغ بر یک میلیارد و 253 هزار و 900 تن فولاد تولید کرند که این رقم نسبت به میزان تولید فولاد در دنیا در زمان مشابه سال قبل کاهشی 5.1 درصدی داشت.
بحران بدهی شرکتهای سازنده مسکن در چین و کاهش ساختوساز در بزرگترین اقتصاد کالا محور جهانی، تاکید دولت چین بر اجرای سیاست کرونا صفر و ادامه این رویه، جنگ در اروپای شرقی و اخذ سیاست انقباضی از سوی فدرال رزرو و تبعیت برخی بانکهای مرکزی بزرگ دنیا از این تصمیم با ایجاد ذهنیت کاهش تقاضا برای فولاد در سطح جهانی ظرف سال جاری میلادی توانست به کاهش محسوس تولید فولاد منجر شود. به این ترتیب اگرچه ویروس کرونا نتوانست مانع رشد تولید فولاد در دنیا شود، واهمه از فرو رفتن اقتصاد دنیا به فاز رکودی توانست از میزان تولید فولاد در دنیا بکاهد.
بازگشت مثبت فولادسازان چینی
میزان تولید فولاد در چین برای ماه اوت برابر 83 میلیون و 900 هزار تن اعلام شد؛ این رقم نسبت به میزان تولید فولاد چین در اوت 2021 حدود 700 هزار تن بیشتر بود و نسبت به ژوئیه امسال یک میلیون و 300 هزار تن بر میزان آن افزوده شده بود. به این ترتیب پس از ماهها رکود، فولادسازی در چین تا حدی رونق گرفت.
بحران بدهی در شرکتهای سازنده املاک در چین و از دست رفتن اعتماد عمومی برای سرمایهگذاری در بخش مسکن در چین باعث شده تا از میزان سرمایهگذاری در بخش ملک در دومین اقتصاد جهانی کاسته شود و این موضوع در عین حال که به بازار فولاد آسیب زده است زمینه عقبگرد اقتصادی چین را فراهم کرده است. البته امیدواری به رونق بخش ساختوساز در چین در فصل پاییز باعث شده تا بر نرخ فولادسازی در چین برای ماه اوت افزوده شود.
اگرچه بر میزان فولادسازی در چین برای ماه اوت افزوده شده، اما این رویه لزوما در ماههای پایانی سال ادامه پیدا نمیکند، در حالی که دولت چین به شکل پیدرپی خبر از اعمال محرک مالی برای رونق اقتصاد و به خصوص بخش ساختوساز میدهد، از میزان سرمایهگذاری در بخش املاک چین به شکل پیدرپی کاسته شده و این موضوع با تحت فشار قرار دادن تقاضا، مانع از رشد مستمر فولادسازی در چین میشود.
دادههای منتشر شده از کاهش 7.4 درصدی سرمایهگذاری در بخش ساختوساز مسکن در چین ظرف هشت ماهه ابتدایی سال جاری میلادی یعنی از ژانویه تا اوت نسبت به مدت مشابه در سال قبل حکایت دارد. میزان سرمایه وارد شده به بخش ساختوساز در این کشور ظرف 8 ماه ابتدایی امسال به 9.08 تریلیون یوآن برابر 1.29 تریلیون دلار رسیده است که این رقم حدود 7.4 درصد کمتر از میزان سرمایه وارد شده به بخش ساختوساز در چین ظرف دوره 8 ماهه ابتدایی سال 2021 است. این کاهش سرمایهگذاری و افت همزمان نرخ مسکن در چین، نشان از فشار کاهشی قابل ملاحظه در این بازار دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
زنگ خطر برای دریای خزر/ کاهش تراز آب و پیامدهای آن
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق