واریز سود برای 21 میلیون سهامدار بورسی
اکوایران: شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد از ابتدای سال جاری تا پایان هفته دوم آبان ماه سال جاری، حدود ۴.۵ هزار میلیارد تومان سود سنواتی برای ۲۱ میلیون سهامدار از طریق سجام واریز شد.

به گزارش اکوایران و به نقل از سمات، شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد که از آغاز سال ۱۴۰۱ تا پایان هفته دوم آبان ماه، ۲۰۴ ناشر سود سنواتی سهامداران خود را از طریق اطلاعات سامانه جامع مشتریان «سجام» پرداخت کردند.
بر اساس این گزارش، در این دوره زمانی ۲۰۴ ناشر، ۴ هزار و ۴۹۴ میلیارد تومان مطالبات سنواتی ۲۰ میلیون و ۷۵۹ هزار و ۶۹ سهامدار را پس از سالها با استفاده از سجام به حساب سهامداران واریز کردند.
افزون بر این، آمارهای منتشر شده نشان می دهد که از ابتدای امسال تا پایان هفته دوم آبان ماه، سود جاری ۲۹۰ ناشر به مبلغ ۴۳ هزار و ۶۴۴ میلیارد تومان با استفاده از طریق سامانه سجام به حساب ۳۸ میلیون و ۲۰۱ هزار و ۶۲۴ سهامدار واریز شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
جدول قطعی برق در تهران و البرز اعلام شد
-
بیانیه مهم چین و روسیه درباره برنامه هستهای ایران/ عزم پکن و مسکو برای ایفای نقش فعال
-
جزئیات توافق یمن و آمریکا به روایت وزارت خارجه عمان/ تصمیم نتانیاهو پس از توافق میان صنعا و واشنگتن
-
چرخش کشورهای خلیج فارس در قبال مذاکرات ایران و آمریکا
-
دو مذاکره مهم برای بازار طلا و ارز
-
خبر خوش وزیر کار؛ جزئیات افزایش حقوق جدید کارگران و کارمندان بهزودی اعلام میشود
-
گزارش بلومبرگ از ادامه روند صادرات نفت ایران به چین
-
اتفاق عجیب پژو ۲۰۷ در بازار خودرو