کمک کشورهای ثروتمند به اندونزی برای کاهش جنگلزدایی بهمنظور تامین زغال
آمریکا و ژاپن برای حذف زغال 20 میلیارد دلار به اندونزی میدهند/ 580 میلیارد دلار دیگر نیاز است
کشورهای ثروتمند به رهبری ایالات متحده و ژاپن متعهد شدهاند که یک بسته 20 میلیارد دلاری به اندونزی کمک کنند تا این کشور آسیای جنوب شرقی بتواند از میزان وابستگی خود به زغالسنگ در تامین انرژی کاسته و به سمت انرژیهای تجدیدپذیر برود؛ اندونزی نیز متعهد شد تا سال 2030 حدود 30 درصد انرژی مصرفی خود را از محل منابع تجدیدپذیر تامین کند. اندونزی برای حذف کامل زغال از منابع تامین انرژی خود نیاز به 600 میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز دارد.
به گزارش اکوایران، کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد که در حاشیه اجلاس سران گروه 20 که به موازات اجلاس COP27 درخصوص تغییرات آبوهوایی برگزار میشود بسته کمک 20 میلیارد دلاری به اندونزی برای افزایش سهم انرژیهای تجدیدپذیر داده شود. 10 میلیارد دلار از این بسته حمایتی به بودجه دولتی این کشور و 10میلیارد دیگر آن در جهت حمایت از شرکتهای بخش خصوصی به مصرف خواهد رسید.
اندونزی در قبال دریافت این توافق متعهد شد تا سال 2030 میزان انتشار گازهای گلخانه ای در بخش برق را به میزان 290 مگاتن دیاکسید کربن کاهش داده و تا این سال بتواند حدود یک سوم انرژی خود را از منابع تجدیدپذیر تولید کند.
580 میلیارد دلار دیگر مورد نیاز است
اندونزی، بزرگترین اقتصاد آسیای جنوب شرقی و سومین کشور جهان به لاحاظ وسعت جنگلهای بارانی است که جزو بزرگترین تولیدکنندگان کربن دنیا قرار دارد. این کشور در ازای دریافت کمک 20 میلیارد دلاری متهد شد تا سال 2030 حدود 30 درصد منابع انرژی خود را به انرژیهای تجدیدپذیر تغییر دهد.
تخمین زده میشود که این کشور برای حذف کل زغال مصرفی خود به ۶۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز دارد و این روند تغییر انرژی احتمالا تا سال 2060 طول میکشد.
دولت جوکو ویدودو، که دومین و آخرین دوره ریاست جمهوری خود در اندونزی سپری میکند، در مقاطعی از قراردادهای اقلیمی، از جمله توافق نامهای که سال گذشته برای پایان دادن به جنگل زدایی تا سال 2030 امضا شد، تردید کرده است. با این وجود مقامات این کشور از این پیمان جدید استقبال کردند.
لوهوت بینسار پاندجایتان، وزیر هماهنگ کننده امور دریایی و سرمایهگذاری اندونزی، گفت: این توافق نشان میدهد که ما میتوانیم دنیای پایدارتری برای نوهها، شهروندان و نسل آینده خود ایجاد کنیم.
جان کری، فرستاده ریاست جمهوری ایالات متحده به کنفرانس تغییرات اقلیمی نیز این توافق را پیشگامانه خواند. کری گفت: ما بستری برای همکاری ایجاد کردهایم که میتواند واقعا بخش برق اندونزی را از زغال سنگ به انرژیهای تجدیدپذیر تبدیل کند و از رشد اقتصادی قابل توجهی حمایت کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403
-
شوهران قاتل قصاص نمیشوند؟/ واکاوی حقوقی مجازات همسرکشی در ایران
-
جزئیات تازه از ماجرای واریز یارانه آبان/ سازمان هدفمندی یارانهها: یارانه هیچکس حذف نشده است
-
جنگ اوکراین به نقطه جوش رسید/ کییف پیام هشدار گرفت؛ حملات هوایی گسترده روسیه در راه است
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
رانا و شاهین بازار خودرو را آتش زدند
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق