بورس در دوراهی اصلاح و رشد
شاخص در روز کاری قبل ( 29 آبان ماه 1401 ) بیش از 11 هزار واحدی افت کرد و خودرو، ناجی افت شاخص شد، شاخصی که در روز پیشین خود بیش از 20 هزار واحد افت را تجربه کرده بود.
عرضه هزار دستگاه پژو ۲۰۷ محصول ایران خودرو در بورس کالا باعث ایجاد صف سنگین بیش از ۶۰۰ میلیون برگ سهمی برای ایران خودرو شده بود که این حجم در یک ساعت پایانی بازار نصف شد و در نهایت در انتهای بازار به ۲۸۰ میلیون برگ سهم رسید.
در صورتیکه شاخص بتواند همچون روز کاری قبل با رشد خوبی همراه باشد و سایه سنگین مقاومت میانگین ۲۰۰ روزه را از سر راه بر دارد، تمامی این افت و خیز های چند روزه گذشته برای شاخص به عنوان یک نوسان تلقی خواهد شد.
اما در صورتیکه از پس این مقاومت برنیاید شاهد ادامه روند اصلاحی بازار هستیم، هرچند که همچون هفته گذشته این روند ممکن است فرسایشی باشد.
شاخص کل هم وزن با رشد روز کاری قبل خود همچنان در محدوده ۴۰۲ هزار واحدی قرار دارد. محدودهای که برای این شاخص نیز به عنوان سطح مقاومتی محسوب میشود و گذر از این مقاومت، شاخص هم وزن را به اهداف بالاتر سوق می دهد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
احمد الشرع: سوریه مایل به پیوستن به پیمان ابراهیم است