شرکت پتروشیمی نوری در اطلاعیه‌ای در سامانه کدال از آغاز فرایند تولید آمونیاک شرکت پتروشیمی هنگام خبر داده است. در این اطلاعیه آمده است که مطابق زمان بندی به عمل آمده مقرر شده است که تولید تجاری شرکت مذکور از تاریخ 15 آذر ماه سال جاری و بر اساس 70 درصد ظرفیت آغاز به کار کند.

نماد شرکت فولاد شاهرود نیز از کاهش 5 میلیارد تومانی هزینه گاز خود نسبت به دوره مشابه سال گذشته به دلیل تغییر نرخ خوراک خبر داده است. به علاوه این شرکت در گزارش صورت سود و زیان شش‌ماهه منتهی به 31 شهریور ماه سال جاری عنوان داشته که رقم 229 میلیارد تومان را به عنوان سود خالص شناسایی کرده است که رشد قابل توجهی نسبت به دوره قبل را نشان می‌دهد. این نماد برای شش ماه ابتدایی سال مالی 1401 رقم 46 میلیارد تومان را به عنوان سود خالص ثبت کرده بود.

شرکت ماشین سازی اراک نیز در گزارش حسابرسی نشده سالانه خود از درآمد عملیاتی 2508 میلیارد تومانی خود رقم 439 میلیارد تومان سود ناخالص و رقم 219 میلیارد تومان سود خالص را شناسایی کرده است.