کاهش 70 درصدی سودخالص شبندر
پالایش نفت بندرعباس در گزارش شش ماهه منتشر شده خود اعلام کرده است که 71 درصد کمتر از دوره مشابه سال 1402 سود داشته است. سود خالص گزارش شده شبندر برای نیمه نخست سال جاری 3592 میلیارد تومان ثبت شده است که این رقم برای دوره قبل 12 هزار و 373 میلیارد تومان بوده است. موضوع در این گزارش ناشی از رشد 55 درصدی در بهای تمام شده تولید شبندر عنوان شده است.
مخابرات ایران نیز توانسته است زیان ۱۴۳۰ میلیارد تومانی دوره قبل را به ۸ میلیارد تومان سود برای نیمه نخست سال جاری برساند.
پتروشیمی پارس نیز ۵۴۵۳ میلیارد تومان سودخالص گزارش کرده که رشد ۱۲ درصدی را نشان میدهد .
شرکت های پتروشیمی جم پیلن ، پتروشیمی غدیر و بانک ملت نیز گزارش شش ماهه نخست سال جاری را در سامانه کدال به اطلاع سهامداران رساندهاند.
فایرا نیز برای افزایش سرمایه از محل سود انباشته پیشنهاد خود را به مجمع عمومی مطرح کرده است.
نسخه کامل در سایت:
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در طول سال جاری سه بار افت شدید را به خود دید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
چین آب پاکی را روی دست ترامپ ریخت؛ واکنش پکن به نزدیکی آمریکا و روسیه
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
آمادگی ایران برای دوره گذار