به گزارش اکوایران،‌ حسین محمودی‌اصل با انتقاد از نبود بسته‌های آماده در سازمان بورس گفت: «ما نیازمند بسته‌های آماده برای مدیریت شرایط مختلف در بازار هستیم. چنین بسته‌هایی می‌توانند برای مدیریت هیجانات و تصمیم‌گیری در شرایط خاص، از پیش طراحی و آماده اجرا باشند. به عنوان مثال، اگر بازار در دو روز ۱۰۰ هزار واحد افت کند، می‌توان بسته‌ای شامل حمایت صندوق تثبیت یا کاهش دامنه نوسانات را فعال کرد. این رویکرد به جای واکنش‌های هیجانی، به بازار کمک می‌کند تا خودتنظیمی بهتری داشته باشد.»

این کارشناس همچنین به مشکلات نقدشوندگی در بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: «انتقال منابع مالی در بازار سرمایه با سه روز تأخیر انجام می‌شود، در حالی که در بازارهای رمزارز داخلی، پول در کمتر از نیم ساعت جابجا می‌شود. این مسئله جذابیت بازار سرمایه را کاهش داده و باید برای رفع آن اقدام کرد.»

وی  تأکید کرد: «مشکل اصلی بازار سرمایه، دامنه نوسان نیست؛ بلکه مدیریت بازار و نبود بسته‌های آماده تصمیم‌گیری است. اگر بتوان بسته‌های آگاهانه و هوشمند تعریف کرد که در شرایط خاص فعال شوند، می‌توان به تغییر دامنه نوسان نیز فکر کرد. اما فعلاً دامنه نوسان فعلی نشان داده که توانسته تا حدی بازار را مدیریت کند. باید تصمیمات در این زمینه با در نظر گرفتن شرایط سیاسی، منطقه‌ای و اجتماعی کشور اتخاذ شوند.»

خبر مرتبط
اقتصاد کلان، شاه‌کلید رشد ادامه‌دار بورس

بودجه ۱۴۰۴ از منظر بازار سرمایه با تغییرات نسبی همراه است که می‌تواند هم فرصت‌ها و هم چالش‌هایی را به دنبال داشته باشد.