به گزارش اکوایران، حجت الله صیدی بر این نکته تأکید کرد که این مسئولیت باید به عهده تمام نهادهای ناظر در بازار سرمایه باشد تا بتوانند سرمایه‌گذاران جدید را جذب کنند.

گام دوم بهبود عملکرد شرکت‌هاست. اگرچه این موضوع به مدیران مربوط می‌شود، اما سازمان بورس نظارت‌های لازم را انجام خواهد داد و از مدیران انتظار دارد برنامه‌های جامع و دقیقی ارائه دهند.

در نهایت، صیدی توسعه بازار را به عنوان سومین و آخرین قدم معرفی کرد و گفت که هدف از این گام، افزایش ارزش بازار و بهره‌برداری از ابزارهای جدید و توسعه ابزارهای موجود است.

خبر مرتبط
۳ برنامه کلیدی بورس در ۱۴۰۴

اکوایران:‌ رییس سازمان بورس اوراق بهادار، در همایش«چشم انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۴» اعلام کرد:«بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده و بودجه تنظیمی، پیش‌بینی می‌شود مولفه‌های اثرگذار اقتصادی در سال آینده روندی مشابه امسال داشته باشند.