بررسی روند معاملات سهامی بازار سرمایه؛
خوشبینی در بورس تهران ته کشید؟ / سرعت رشد شاخصهای بورسی کند شد
اکوایران: بورس تهران که معاملات سه روز ایتدایی هفته سوم فروردین را با افت تراز شاخص کل به سر برده بود؛ در معاملات روز سهشنبه با انتشار اخبار مذاکرات احتمالی در کشور عمان، سبز پوش شد و شاخص کل بیش از 2 درصد رشد کرد. با این حال معاملات روز چهارشنبه تنها در نیم ساعت ابتدایی صعودی بود و در ادامه معاملات این روز شاهد افت قیمتها بودیم که در میان نمادهای سبک شدیدتر بود و شاخص هموزن را به سطح ابتدای معاملات باز گرداند. این روند در حالی به ثبت رسیده که تحلیلگران معتقد به رشد تراز قابل توجه شاخصهای سهامی بودند.

به گزارش اکوایران، بازار سهام روز چهارشنبه شاهد رشد 49 درصدی ارزش معاملات خرد بود و این معیار به سطح 10 هزار و 222 میلیارد تومانی رسید. ارزش معاملات خرد در هفته گذشته 3 سطح متفاوت را تجربه کرد و برای دهمین هفته متوالی با نوسانات شدیدی همراه بود و از رکود معاملاتی کاسته شد.
روز چهارشنبه ارزش صفهای خرید سهام کاهش 74 درصدی داشت و ارزش صفهای فروش 2 درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صفهای خرید از 3 هزار و 590 میلیارد تومان به 937 میلیارد تومان نزول کرد و ارزش صفهای فروش در سطح 456 میلیارد تومانی قرار گرفت.
روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از 52.1 میلیون تومان روز سهشنبه تا 36.4 میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از 32.8 میلیون تومان روز سهشنبه به 33.3 میلیون تومان رسید. با این اوصاف همچنان شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی میکند و شدت این شکاف کاهش یافته و در محدوده 3 میلیون تومانی قرار دارد. شاخصهای سهامی معاملات روز چهارشنبه را نیز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی آغاز کردند. بازار سهام روز چهارشنبه با حاکمیت 34 درصدی رنگ سبز مواجه بود؛ در حالی که معاملات روز سهشنبه سهم 83 درصدی به رنگ سبز داده بودند. روز چهارشنبه برآیند جریان پول حقیقی در بین موقعیتهای سهامی مثبت 112 میلیارد تومان بود و در بین صندوقهای سرمایهگذاری درآمد ثابت نیز به منفی 507 میلیارد تومان رسید و پول حقیقی 693 میلیارد تومانی از صندوقهای با پشتوانه طلا خارج شد.
بازار نقره داغتر از طلا میشود؟
در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانکها و مؤسسات اعتباری با 301.5 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت محصولات شیمیایی با 58.2 میلیارد تومان و صنعت حمل و نقل با 29.2 میلیارد تومان در جایگاههای بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت سیمان با 68.8 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت فرآوردههای نفتی با 45.4 میلیارد تومان و صنعت سرمایهگذاریها با 27.2 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.
برای دیدن روند 30 روز اخیر معاملات بازار سرمایه از چهارشنبه 20 فروردین ماه ورق بزنید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نیویورکتایمز؛ پیشنهادی که توافق ترامپ را متفاوت از اوباما میکند/ پوتین و خلیج فارس گرهگشایی میکنند؟
-
جزئیات شرکت در سومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلا
-
چرا بن سلمان در توافق اوباما با ایران کارشکنی کرد ولی از توافق ترامپ حمایت میکند؟
-
دوگزینه اصلی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد
-
قیمت نوه 206 در اروپا
-
گاردین؛ پوتین مانع فروپاشی مذاکرات تهران و ترامپ میشود؟
-
گروسی: توافق هستهای با ایران ممکن است طی چند هفته آینده حاصل شود
-
ورود بابک زنجانی به صنعت ریلی کشور/ سرمایهگذاری اول ۶١ همت!
-
سیگنال مثبت اولیه مقامات آمریکایی به مذاکرات رم؛ گفتوگوها «مستقیم» بود یا «غیرمستقیم»؟