به گزارش اکوایران، حسین محمودی‌اصل، کارشناس اقتصادی، با مرور وضعیت سازمان بورس در سال ۱۴۰۳ گفت: سالی پرچالش داشتیم و بخشی از عملکرد سازمان، مستقیماً به سیاست‌گذاری‌های وزیر اقتصاد وقت و تیم مدیریتی منصوب‌شده برمی‌گردد.

به گفته‌ی محمودی‌اصل، «اداره‌ی سازمان بورس کار راحتی نیست و تیم فعلی نیاز به حمایت، شناخت دقیق‌تر از بازار و استفاده‌ی حداکثری از ظرفیت فعالان بازار داره.»

او به سابقه‌ی مثبت وزیر پیشین، اشاره کرد و گفت: «بازار از همتی استقبال کرد چون در دوره‌ی ایشون فاصله‌ی نرخ ارز نیما و آزاد کم شد و حاشیه سود تولید از سود بانکی بیشتر بود. اما بعد از رفتن همتی، افت بازار نشون داد چقدر تصمیمات وزیر اقتصاد روی بازار اثرگذار است.»

محمودی‌اصل تأکید کرد: «تیم جدید هنوز اون‌طور که باید شناخته‌شده نیست و برای موفقیت، کسی که وارد بورس می‌شود باید واقعاً زندگی خود را وقف کند. در شرایطی که تولید زیر فشار تحریم است و حاشیه سود به ۱۰ درصد رسیده، باید سیاست‌گذاری‌ها دقیق‌تر و استفاده از ظرفیت بازار بیشتر شود.»

خبر مرتبط
چالش‌های تکراری سازمان بورس در ١۴٠٣+ فیلم

اکوایران: سال ۱۴۰۳ با فراز و نشیب‌های زیادی برای کشور، اقتصاد و به‌ویژه بازار سرمایه همراه بود. عملکرد سازمان بورس تحت تأثیر سیاست‌های کلان پولی و مالی، با چالش‌های متعددی در حوزه شفافیت، نرخ بهره و استقلال بازار سرمایه روبه‌رو بوده است. اما آیا این عملکرد توانسته انتظارات فعالان بازار و سهامداران را برآورده کند؟