بررسی روند معاملات سهامی بازار سرمایه؛
رکوردشکنی فرار کدهای حقیقی از بازار سهام
اکوایران: بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی هزار و 167 میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تغییر روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیتهای سهامی مواجه شد و شاهد خروج 3 هزار و 281 میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. این سطح از خروج جریان پول حقیقی روزانه در دو سال گذشته بی سابقه بوده و آخرین بار در اردیبهشت ماه سال 1402 و با تغییر نرخ گاز صنایع به ثبت رسیده بود.

به گزارش اکوایران، بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح 12 هزار و 403 میلیارد تومانی بود که به نسبت روز معاملاتی قبل 13 درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی هزار و 167 میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تغییر روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیتهای سهامی مواجه شد و شاهد خروج 3 هزار و 281 میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. این سطح از خروج جریان پول حقیقی روزانه در دو سال گذشته بی سابقه بوده و آخرین بار در اردیبهشت ماه سال 1402 و با تغییر نرخ گاز صنایع به ثبت رسیده بود. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی 706 میلیارد تومانی در میان صندوقهای درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه خروج 706 میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. کاهش مالکیت حقیقی در میان صندوقهای با پشتوانه طلا شکسته شده و در معاملات امروز این صندوقها شاهد افزایش قابل توجه اقبال حقیقی و حقوقی بودیم.
ارزش صفهای خرید سهام روز شنبه کاهش 74 درصدی داشت و ارزش صفهای فروش 5430 درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صفهای خرید از 4 هزار و 830 میلیارد تومان به سطح هزار و 270 میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صفهای فروش از 165 میلیارد تومان روز چهارشنبه تا 9 هزار و 124 میلیارد تومان افزایش یافت.
روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از 59.7 میلیون تومان روز چهارشنبه تا 38.1 میلیون تومان کاهش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از 34 میلیون تومان به 51.7 میلیون تومان رسید. با این اوصاف بار دیگر شکاف سرانه چرخش داشته و به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی میکند که به سطح 13.6 میلیون تومانی رسیده است.
کمک صندوقهای طلا به بازار سهام
در بین صنایع بورسی نیز صنعت استخراج کانههای فلزی با 25.7 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت بیمه با 20.7 میلیارد تومان و صنعت سلامت با 12.4 میلیارد تومان در جایگاههای بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانکها و مؤسسات اعتباری با هزار و 382.3 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با 394.4 میلیارد تومان و صنعت فرآوردههای نفتی با 293.2 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع فلزات اساسی و شرکتهای چند رشتهای صنعتی نیز به ترتیب با 178.5 میلیارد تومان و 174.4 میلیارد تومان در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
برای دیدن روند 30 روز اخیر معاملات بازار سرمایه از شنبه 13 اردیبهشت ماه ورق بزنید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تحریم جدید آمریکا علیه ایران در آستانه دور پنجم مذاکرات
-
خنجر توافق در پشت تلآویو؛ چرا ترامپ زحمت مشورت با بیبی را هم به خود نمیدهد؟
-
بحران برای خزر؛ هشدار جدی ایران: سطح آب دریای خزر تا ۲۰۵۰ به ۱۸ متر کاهش پیدا میکند
-
صندلی داغ دفتر بیضی کاخ سفید؛ قربانی بعدی کدام رهبر جهانی است؟
-
پیش از آغاز مذاکرات؛ آمریکا حلقه تحریمها علیه ایران را تنگتر کرد
-
رئیس سازمان بورس: سرمایهگذاری بدون اعتماد ممکن نیست
-
عراقچی: برجام نمرده اما قابلیت احیا هم ندارد/ اگر آمریکا ایران را از انرژی صلحآمیز هستهای محروم کند، توافق نمیکنیم
-
توصیههای خاتمی به پزشکیان: مذاکره راهی برای عبور از تحریمهاست
-
بازار خودرو در بنبست دو طرفه!