پیش بینی بازار سرمایه؛
پیشبینی بورس فردا دوشنبه 29 اردیبهشت 1403/ منتظر بازار صعودی باشیم؟
اکوایران: در بازار امروز؛ ارزش صفوف خرید با رشد 23 درصدی همراه بودند و ارزش صف های فروش هم صعود 24 درصدی را تجربه کردند

به گزارش اکوایران؛ بازارسرمایه در روز 28 اردیبهشت ماه1404 با رشد ناچیزی همراه بود و در نهایت شاخص کل بورس 10 هزار واحد صعود کرد.
در روزی که گذشت؛ ارزش صفوف خرید با رشد 23 درصدی همراه بودند و ارزش صف های فروش هم صعود 24 درصدی را تجربه کردند.
به نظر می رسد ارزش معاملات خرد در بازار فردا صعودی باشد و انتظار می رود بورس هم روند مثبت خواهد داشت .
انتظار افزایش معاملات خرد در بازار فردا
محمد رضانژاد – کارشناس بازار سهام در گفت و گو با اکوایران گفت: بعد از دو روز پرحجم و مثبت در بازارسرمایه در روز دوشنبه انتظار تداوم ارزش بالای معاملات خرد را داریم و با احتمال بازار روند مثبتی را طی خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر تحولات حول مذاکرات ایران و امریکا مهم ترین درایور بازارها از جمله بازارسرمایه است.
این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: در روزهای اخیر شاهد اعلام افزایش نرخ در محصولات گوناگون از جمله قند و شیرخام بودیم که توجهات را به سمت گروه های مرتبط سوق داد.
هیجان فروش در بازار ارز و طلا
به گفته وی؛ فشار فروش در بازار طلا و ارز همچنان با فشار فروش مواجه است. همچنین افت قیمت انس جهانی در کنار کاهش نرخ دلار بازار آزاد مهم ترین دلیل افت قیمت های دلار و طلا در بازار بودند و سکه امامی برای اولین بار از 6 ماه اخیر به کانال 60 میلیونی وارد شد و قیمت دلار هم به کمتر از 82 هزار تومان رسید.
رضانژاد خاطرنشان کرد: در پایان این ماه عموم شرکت ها اقدام به انتشار گزارهای فصل زمستان خود می کنند و معامله گران توجه ویژه ای به این گزاشات دارند. همچنین در فصل زمستان با توجه به جهش قیمت ارز نیمایی و آزاد انتظار گزارش های خوبی را در صنایع مختلف از جمله پتروشیمی، دوده، تایر، سیمان و بانک داریم. شرکت هایی که تراز ارزی مثبتی را داشتند، در فصل زمستان سود تسعیر خیلی خوبی را شناسایی خواهند کرد.
قطع برق صنایع؛ مهم ترین خبر
این تحلیلگر بازارسرمایه اظهار داشت: قطعی برق صنایع و خبر چند نرخی شدن گازوئیل هم از مهم ترین خبرهای این روزهای بازار بودند.
وی در پایان گفت: در صورت تحقق افزایش قیمت گازوئیل سود صنایع فولادی، سیمانی و پخشی با کاهش قابل توجه روبرو می شود. همچنین گروه پالایش هم باوجود عدم تاثیر مستقیم افزایش نرخ گازوئیل بر سودآوری این گروه با هیجان دنبال خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
انهدام گسترده بمبافکنهای استراتژیک کرملین؛ هشدار آمریکا به اوکراین: حملهای ویرانگر در راه است
-
واکنش تند بهارستان به سخنان وزیر سابق اقتصاد/ ماجرا چه بود؟
-
قیمت رهن کامل آپارتمان در تهران ۱۴۰۴ /جدول نرخها در منطقه ۵ تا ۲ میلیارد
-
بازار ارز در آستانه دو جلسه مهم
-
کالابرگ الکترونیکی در تنگنای مالی؛ مرحله سوم به تیرماه موکول شد
-
چمران: هشدار داده بودیم؛ قتل با پلاک شهرستان رخ داد
-
زنگ خطر برای بورس به صدا درآمد/ هشدار درباره سقوط آزاد اعتماد به بازار
-
اعلام جنگ واشنگتن علیه بروکسل؛ نبرد ایدئولوژیک ترامپ با اروپا بالا میگیرد
-
تفاوت کنسرسیوم مدل تهران و واشنگتن