به گزاش اکوایران؛ ارزیابی صورت گرفته نشان دهنده آن است صادرات «ورق گرم» در این مدت با افت 52 درصدی بیشترین کاهش صادرات را داشت و «ورق سرد» و «فولاد میانی» با رشد 18 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشترین حجم صادرات را به خود اختصاص داده اند. افت 52 درصدی صادرات «ورق گرم» در شرایطی ثبت شده که واردات آن رشدی 136 درصدی دااشته است. در میان محصولاتی که رشد تولید را تجربه کرده اند می توان به «فولاد میانی»، «محصولات فولادی» و «آهن اسفنجی» اشاره کرد؛ براساس گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، مجموع صادرات آهن و فولاد ایران (فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی) در 7 ماهه نخست سال جاری، 6 میلیون و 958 هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 5.2 درصدی را نشان می‌دهد که این افزایش به لحاظ وزنی معادل 348 هزار تن است.

در این بازه زمانی صادرات «فولاد میانی کشور» ۴ میلیون و ۷۹۹ هزار تن بوده که افزایش ۱۸ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد، از صادرات فولاد میانی، سهم صادرات بیلت و بلوم در ۷ ماهه نخست سال جاری، ۲ میلیون و ۸۲۲ هزار تن، و سهم صادرات اسلب هم ۸۶۰ هزار تن بوده است. آمارها نشان دهنده آن است که در مدت زمات مورد بررسی صادرات «اسلب کاهش ۳۶ درصدی را تجربه کرده است و صادرات بیلت و بلوم نیز ۴ درصد افزایش یافته است. در این مدت واردات اس وضعیت صادرات محصولات فولادی براساس گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران کل صادرات محصولات فولادی کشور در ۷ ماهه نخست سال جاری یک میلیون و ۷۸۱ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، کاهش ۴ درصدی را نشان می‌دهد.

از میان محصولات فولادی، سهم صادرات «کل مقاطع طویل فولادی»، ۱ میلیون و ۵۸۰ هزار تن بوده و صادرات این مقاطع در ۷ ماهه نخست سال جاری، ۶ درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر در مدت زمان مورد بررسی «صادرات میلگرد» که بیشترین سهم را از میان صادرات کل محصولات فولادی دارد، نسبت به مدت مشابه سال قبل، به یک میلیون و ۴۱۵ هزار تن رسیده است و رشدی 6 درصدی را ثبت کرده است. اما در 7 ماه سال جاری صادرات «کل مقاطع تخت فولادی» نیز با کاهش ۴۶ درصدی به ۲۰۱ هزار تن رسید. از سوی دیگر صادرات آهن اسفنجی ۳۷۸ هزار تن بوده بوده است که کاهش ۴۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

صادرات-فولاد-6-600x450