فوری / ممنوعیت صادرات پیاز و سیب زمینی لغو شد + تصویر نامه
اکوایران: ممنوعیت صادرات سیب زمینی و پیاز لغو شد. بنابراین تا اطلاع ثانوی صادرکنندگان میتوانند دست به صادرات این اقلام بزنند.

به گزارش اکوایران، 24 اردیبهشت ماه بود که سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان بنا به درخواست وزارت جهاد کشاورزی در بخشنامهای اعلام کرد، صادرات پیاز و سیبزمینی فقط تا پایان ماه جاری مجاز است و از ابتدای خردادماه صادرات آنها ممنوع است.
ممنوعیتی که 4 روز هم دوام نداشت. روز گذشته 27 اردیبهشت ماه، سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، ممنوعیت اعلام شده برای صادرات پیاز و سیب زمینی را لغو کرد.
بر این اساس صادرات این دو محصول از استان هرمزگان مجاز است و ممنوعیت در نظر گرفته شده اعمال نخواهد شد.
نامه لغو ممنوعیت صادرات
نامه ممنوعیت صادرات
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
الجزیره: چرخش چند ساعته ترامپ از مذاکره به بمباران
-
ارتش خلبان جنگنده F35 اسرائیلی را دستگیر کرد
-
اعلام رسمی لغو مذاکرات از سوی عمان
-
برخورد قانونی با عوامل نصب بنر شهادت دریابان شمخانی
-
حمله اسرائیل به یک مجموعه صنعتی در بروجرد
-
بیمارستان کودکان حکیم هدف پرتابه قرار گرفت
-
اطلاعیه خودروسازی«فردا موتورز»؛ گزارش اولیه از خسارات و شهادت پرسنل
-
تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت
-
دور جدید حملات اسرائیل به تبریز/ هیچ آسیبی به پالایشگاه وارد نشده است
چهره روز
اکوایران: 11 ژوئن، سالگرد رابرت فوگل، اقتصاددان نوبلیست است که مسیر فکری کمسابقهای را طی کرد؛ از ریاست در انجمن…