ارز ترجیحی سم بازار است
چند نرخی بودن ارز هم صدایی صادرکنندگان، واردکنندگان و تولیدکنندگان را به همراه داشته و موجب شده این سه گروه خواستار تک نرخی شدن ارز شوند.
رییس انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز با اشاره به این موضوع می گوید: بخش خصوصی چند نرخی بودن ارز را به نفع اقتصاد کشور نمیداند، چرا که چند نرخی بودن در نهایت به ایجاد امضای طلایی و رانت منجر میشود، بخصوص در ارز ترجیحی قاچاق کالا در کشور را افزایش میدهد. بنابراین بطور کلی ما مخالف ارز ترجیحی و چند نرخی بودن ارز هستیم و از مسوولین کشور میخواهیم این داستان را جمع کنند؛ چرا که ارز ترجیحی را سم بر بازار می دانم.
به گفته محمود نجفی عرب با وجود مشکلاتی که تخصیص ارز ترجیحی برای اقتصاد کشور به همراه داشته در لایحه برنامه هفتم توسعه همچنان شاهد بندی در آن هستیم که تخصیص ارز ترجیحی در آن گنجانده شده و براساس آن قرار است که ارز ترجیحی به برخی از کالاهای اساسی تخصیص یابد.
نجفی عرب در ادامه خواستار آن شد تا دولت و مجلس تعامل خود با بخش خصوصی را افزایش دهد چرا که صدای بخش خصوصی کمتر شنیده میشود و این رویه به مصلحت کشور نیست.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
گزینه جدید روی میز ترامپ علیه ایران
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟