70 درصد صادرکنندگان با تجارت خداحافظی کردند
محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جمع هیات نمایندگان اتاق تهران اعلام کرد: میزان مداخله بانک مرکزی در اقتصاد ایران در دو دهه اخیر بیش از 300 میلیارد دلار بوده و نتیجه آن وضعیت کنونی است.
او در بخشی دیگر گفت: سیاست بانک مرکزی برای نرخ دستوری تسویه ارز صادراتی که طی چند سال اخیر به اجرا درآمده، نهتنها رونقی برای صادرات کشور به همراه نداشته بلکه برآوردها حاکی از آن است که ۷۰ درصد از صادرکنندگان کشور از ادامه فعالیتهای تجاری خارج شدهاند.
به گفته پورابراهیمی ما چوب کاهش ارزش ملی را خوردیم ولی منتفع نشدیم یعنی همچون کشور همسایه ترکیه از این کاهش ارزش در جریان صادرات هم منتفع نشدیم.
طبق اظهارات او در لایحه برنامه هفتم توسعه، احکام مستثنی شدن رفع تعهد ارزی با نرخ دستوری بانک مرکزی برای چهار گروه کالایی خدمات فنی و مهندسی، محصولات دانشبنیان، کشاورزی و صنایع دستی در نظر گرفته شده است و رفع تعهد ارزی در صادرات این کالاها به نرخ دستوری بانک مرکزی نخواهد بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
علت شنیدهشدن صدای انفجار در آران و بیدگل چیست؟
-
ریسک دیپلماتیک و اولین تماس پس از سه سال؛ پاریس نقشش را در خاورمیانه دوباره پس میگیرد؟
-
کارگران ایرانخودرو چقدر حقوق میگیرند؟
-
آیا تهران به جنگندههای نسل چهارم چین روی آورده است؟
-
اولین واکنش آژانس به تعلیق همکاری از سوی تهران
-
پیام وزیر خارجه ایران به همتای عربستانی خود
-
پرداخت یک میلیارد تومان کمک بلاعوض به خانوارهای آسیبدیده تهرانی
-
عامل ارتباط با اسرائیل در تهران دستگیر شد
-
آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس ایران را ترک نکردهاند