اکو ایران: اواخر سال گذشته خبری مبنی بر تولید گوشی‌های موبایل تقلبی با برند نوکیا منتشر شد. همان زمان انگشت اتهام در خصوص ساخت این مدل گوشی به سوی وزارت صمت رفت. حال ستاد تسهیل و رفع موانع تولید دستور ممنوعیت واردات موبایل‌های دکمه‌ای را صادر کرده است‌.

به گزارش اکوایران، بر مبنای مصوبات صد و شصت و چهارمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر شد، دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری گزارشی از اجرای مصوبه در سال ۱۴۰۲ و برنامه‌های سال ۱۴۰۳ در خصوص اجرای مصوبه ستاد تسهیل و چگونگی تخصیص ارز و جلوگیری از واردات گوشی تلفن همراه دکمه‌ای و حمایت از واحدهای تولیدکننده تلفن همراه را در ستاد ارائه کند.

همچنین مقرر شد، سازمان بازرسی کل کشور نسبت به پیگیری اجرای بند ۲/۲ مصوبات جلسه ۱۵۶ ستاد تسهیل در خصوص الزام گمرک به عدم جلوگیری از ورود قطعات تلفن همراه به بهانه قاعده ۲ بند الف اقدام کند.