تناقض ماهیت سازمان غذا و دارو با صادرات دارو
پنل آسیبشناسی صادرات دارو در حاشیه سومین روز از نمایشگاه ایران اکسپو با حضور سید علی معبودی، مسئول صادرات اداره کل دارو در سازمان غذا و دارو؛ هاله حامدیفر، رئیس هیات مدیره شرکت تحقیقاتی و تولیدی سیناژن و مهدی فرقانی، مدیر صادرات تیپیکو برگزار شد.
هاله حامدی فر اظهار کرد: توان ایران در صنعت دارو نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر است اما تولید دارو در کشور ما چالشهای زیادی دارد. دارو یکی از کالاهای اساسی است و همیشه دولتها در همه کشورهای دنیا سعی دارند قیمت را پایین نگه دارند؛ هزینه این فرایند در دنیا از جیب صنعتگر برداشته نمیشود و دولت از منابع خود استفاده میکند اما در کشور ما صنعت تحت فشار قرار میگیرد.
مهدی فرقانی، مدیر صادرات تیپیکو با بیان اینکه رگولاتور یا همان سازمان غذا و دارو، مسئولیت تامین دارو را بر عهده دارد، گفت: دغدغه رگولاتور این است که دارو به موقع به دست بیمار برسد، رگولاتور بودن سازمان باعث میشود در تصمیمگیری درمورد صادرات تناقض وجود داشته باشد. زیرا بحث تامین داخل که مطرح میشود، صادرات در حاشیه قرار میگیرد. البته منظور این نیست که سازمان نظارت نداشته باشد اما میتوان راه حلهایی در نظر گرفت.
علی معبودی نیز با تاکید بر اینکه ماموریت سازمان غذا و دارو تامین داروی با کیفیت و پایدار است، اظهار کرد: این موضوع خلاف جهت پیکان صادرات است. توسعه صادرات از سازمان خواسته میشود و این از نظر ماهیتی و ظاهری با ماموریت اصلی سازمان تناقض دارد. وقتی مجوز صادرات صادر میشود که در تامین بازار داخل مشکلی وجود نداشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ارز تجاری؛ ارزانتر شد/ دلار به کانال ۷۰ هزار تومان بازگشت
-
انفجار قیمت و سقوط معاملات در بازار مسکن / مستأجران به حاشیه رفتند
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
خسارت احتمالی بندر شهید رجایی به تجارت
-
ورود 3 هواپیمای روسی به بندرعباس برای اطفاء آتش
-
مذاکره با شیطان بزرگ؛ توافق غیرمنتظره در عصر تشدید تنشها؟
-
مذاکراتی زمانبرتر و دشوارتر از خوشبینی های اولیه؛ بزرگترین اختلاف بر سر توافق تهران و ترامپ
-
انقلاب در دندانپزشکی با روش نوین دانشمندان برای پرورش دندان در آزمایشگاه