به گزارش اکوایران به نقل از ایسنا، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد که واگذاری ثبت سفارش به دیگران تخلف محسوب می‌شود.

احمد خانی نوذری در نامه‌ای به تشکل‌های اقتصادی یادآور شد که طبق قوانین مبارزه با قاچاق و تشدید مجازات مرتکبین کلاهبرداری، هرگونه واگذاری مجوز ثبت سفارش جرم است. واگذارکننده به ابطال کارت بازرگانی، جریمه نقدی و حبس محکوم می‌شود و بهره‌بردار نیز جریمه نقدی خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند موارد تخلف را با مشخصات کامل به معاونت مربوطه برای پیگیری گزارش دهند.

ماده 33 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

هر کس در اسناد مثبته گمرکی اعم از کتبی یا رقومی (دیجیتالی)، مهر و موم یا پلمب گمرکی و سایر اسناد از قبیل اسناد سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، موسسه ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ثبت سفارش و سایر مجوزهای مورد نیاز صادرات و واردات، شناسه کالا و رهگیری، مرتکب جعل گردد و یا با علم به جعلی بودن، آنها را مورد استفاده قرار دهد، حسب مورد علاوه بر مجازات حبس مذکور در قانون مجازات اسلامی به جزای نقدی معادل دو تا پنج برابر ارزش کالای موضوع اسناد مجعول محکوم می‌شود.
تبصره- خرید و فروش اسناد اصیل گمرکی که قبلاً در ترخیص کالا استفاده شده است و همچنین استفاده مکرر از آن اسناد، جرم محسوب و مرتکب به مجازات فوق محکوم می‌شود.