گام نهایی واردات گوشی آیفون برداشته شد
به گفته رئیس هیئتمدیره انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی، ۳۰ درصد از ظرفیت واردات هر بازرگان به کالاهای بالای ۶۰۰ دلار، از جمله آیفون اختصاص مییابد.

به گزارش اکوایران، عبدالمهدی اسدی، رئیس انجمن تلفن همراه ایران از نهایی شدن رویه تجاری واردات آیفون خبر داد و اعلام کرد که گام نهایی با اختصاص ۳۰ درصد از سهمیه واردات هر بازرگان به کالاهای بالای ۶۰۰ دلار برداشته شده است.
به گفته او، شناسه برند آیفون در سامانه جامع تجارت توسط دفتر تخصصی برق و الکترونیک و موبایل وزارت صنعت، معدن و تجارت نهایی شده است.
اسدی افزود: ۳۰ درصد از ظرفیت واردات هر بازرگان به کالاهای بالای ۶۰۰ دلار، از جمله آیفون، اختصاص خواهد یافت.
بنا به گزارش ایسنا، اسدی تأکید کرد این اقدام برای حفظ تعادل بازار و جلوگیری از کمبود کالاهای زیر ۶۰۰ دلار انجام شده و تنظیمات سامانه جامع تجارت تا امروز(چهارشنبه) تکمیل خواهد شد.
تعرفه واردات آیفون در ماههای اخیر با تغییرات متعددی همراه بوده است. در اواخر دولت سیزدهم، تعرفه واردات آیفون ۱۳ به پایین برای واردات تجاری و مسافری به ترتیب ۹۶ و ۱۹۶ درصد تعیین شد؛ در حالی که واردات آیفون ۱۴ به بالا ممنوع اعلام شده بود.
این تصمیم با انتقادات گستردهای مواجه شد و تعرفهها به حالت قبل بازگشت. آبان ماه اعلام شد که دولت چهاردهم بار دیگر تعرفه ۹۶ درصدی را برای آیفون تصویب کرده، اما واردات آیفونهای بالای مدل ۱۳ آزاد شد.
عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد در واکنش به اعلام تعرفه ۹۶ درصدی برای محصولات ایفون در تاریخ 12 آبان درمورد تعرفه واردات آیفون گفته بود: تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون مصوبه ما نبود و حتما اصلاح میشود. تعرفه نهایی برای واردات آیفون احتمالا حدود ۳۰ درصد و بیشتر از آن معنا ندارد. با همان ارزی که گوشیهای سامسونگ و سایر برندها وارد میشود آیفون هم وارد میشود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شکست مذاکرات آتشبس غزه در قطر؛ خودداری آمریکا از توضیح درباره گزینههای جایگزین
-
تنفس مصنوعی به برجام
-
ترور شهید داریوش رضائی نژاد، اولین اقدام جدی رئیس موساد
-
تصاویر تازهای از پسر پنهانی پوتین منتشر شد
-
بحران آب تهران به روایت فایننشال تایمز؛ چگونه یک پایتخت تعطیل شد؟
-
ترامپ: میخواهم ماسک و شرکتهایش در آمریکا رونق بگیرند
-
دیپلماتهای اروپایی: تمدید مهلت «سازوکار ماشه» مستلزم تصویب قطعنامه در شورای امنیت است
-
چرا اردوغان بهیکباره قرارداد ۵۰ ساله با بغداد را فسخ کرد؟
-
«کریدور ناتویی» در مرزهای شمالی ایران؛ طرح ترامپ قفقاز جنوبی را به آشوب میکشد؟