به گزارش اکوایران؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد در ماه دسامبر (آذر - دی) و در شرایط کمبود انرژی (گاز و برق) تولید فولاد خام ایران با افت ۸.۲ درصدی به ۲.۶ میلیون تن رسید، با وجود این افت ایران توانست با رشد 8 درصدی جایگاه جهانی خود را حفظ کند و همچنان رتبه دهم تولید فولاد (خام) را به خود اختصاص دهد، رشدی کم رمق که کمبود انرژی آن را به همراه داشت.

روند تولید فولاد نشان می‌دهد بین ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد، بیشترین رشد تولید با ۹.۴ درصد به «ترکیه» اختصاص داشته و پس از آن «هند» با ۶.۳ درصد، «برزیل» با ۵.۳ درصد، «آلمان» با ۵.۲ درصد در رتبه های بعدی قرار گرفته‌اند. از سوی دیگر در این مدت بیشترین افت تولید به کشورهای «روسیه» با ۷.۲ درصد، «کره جنوبی» با ۴.۷، «آمریکا» با ۲.۴ درصد و «چین» با ۱.۷ درصد رسید.

میزان تولید فولاد جهان

داده‌های ایمیدرو  نشان می دهد میزان تولید ۷۱ کشور عضو این انجمن در سال 2024  به یک میلیارد و ۸۳۹ میلیون تن رسید که کاهش ۹ دهم درصدی نسبت به سال ۲۰۲۳ میلادی داشته است.

براساس داده‌های منتشر شده «چین» همچنان با تولید اندکی بیش از یک میلیارد و ۵ میلیون تن در رده نخست دنیا قرار دارد و پس از آن «هند» با اختلاف زیاد و تولید ۱۴۹ میلیون تنی، در جایگاه دوم جهانی ایستاد و «ژاپن» با تولید ۸۴ میلیون تنی جایگاه سوم  را به خود اختصاص داد.

در جایگاه‌های بعدی هم کشورهای «ایالات متحده آمریکا» با بیش از ۷۹ میلیون تن، «روسیه» با بیش از ۷۰ میلیون، «کره جنوبی» با ۶۳.۵ میلیون، «آلمان» با ۳۷.۲ میلیون، «ترکیه» با ۳۶.۹ میلیون و «برزیل» با ۳۳.۷ میلیون تن در رتبه های چهارم تا نهم جای گرفتند.