به گزارش اکوایران، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از تخصیص هزاران تن کالاهای اساسی برای تنظیم بازار ماه رمضان و نوروز خبر داده است.

جبرئیل برادری اعلام کرد که نزدیک به ۳۷۰۰ تن برنج هندی، ۳۴۰۰ تن مرغ منجمد، حدود ۱۳۰۰ تن گوشت قرمز منجمد و دو هزار تن شکر به استان تهران اختصاص یافته است. این اقلام در شهر تهران و ۱۵ شهرستان استان از طریق مباشران کارگروه تنظیم بازار توزیع می‌شود.

به گفته او، این کالاها بر اساس برآوردهای جمعیتی در میادین میوه و تره‌بار، نمایشگاه‌های بهاره، تعاونی‌های مصرف و مساجد عرضه خواهد شد.

بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، برادری درباره گوشت مرغ گرم گفت که روزانه ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ تن از استان‌های شمالی و دیگر مناطق کشور وارد تهران می‌شود. او افزود که ۵۰۰ تا ۷۰۰ تن از این مقدار در میدان میوه و تره‌بار بهمن به قیمت عمده ۷۸ تا ۷۹ هزار تومان در هر کیلوگرم عرضه می‌شود و در میادین میوه و تره‌بار شهرداری با قیمت ۸۴ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد. همچنین، قیمت گوشت مرغ منجمد در این مراکز ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان تعیین شده است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درباره گوشت قرمز گفت که تأمین این محصول از طریق واردات و تولید داخلی انجام می‌شود و توزیع روزانه آن ادامه دارد. به گفته او، قیمت گوشت گرم گوسفندی تنظیم بازار ۳۱۶ هزار تومان و گوشت گوساله گرم ۲۹۹ هزار تومان در هر کیلوگرم است.

او همچنین اعلام کرد که تاکنون نیمی از شکر تخصیص‌یافته توزیع شده و ۱۸۰۰ تن برنج هندی به مراکز توزیع، از جمله تعاونی‌های مصرف و میادین میوه و تره‌بار شهرداری، تحویل داده شده است.

آغاز عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی از ۲۰ اسفند

 معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی از آغاز عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی از ۲۰ اسفندماه امسال خبر داد و گفت: دولت بر تدارک و توزیع اقلام نوروزی نظارت دارد.

مرتضی معتمد افزود: میوه و خرما تدارک دیده شده برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت روز میوه مشابه در بازار هر استان توسط کمیته راهبری طرح تنظیم بازار قیمت‌گذاری و عرضه آن در اصناف و غرف ویژه طرح تنظیم بازار آغاز خواهد شد.

معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: توزیع خرما از روز نخست ماه مبارک رمضان آغاز شده است و میوه تنظیم بازار نوروز نیز از ۲۰ اسفند در استان‌های کشور توزیع می‌شود.

او ادامه داد: در تمام طول سال تامین نیاز بازار توسط اصناف و فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام می‌شود، اما با توجه به افزایش تقاضای بازار در روزهای پایانی سال، بیم آن می‌رود که قیمت به طور نامتعارف افزایش یابد و تحمل آن برای اقشار آسیب‌پذیر جامعه سخت شود.