به گزارش اکوایران؛ این در حالی است که برآوردها نشان می‌دهد این شاخص در ماه آوریل عدد ۴۹.۸ را ثبت کرده بود. این رقم که نشان‌دهنده کاهش فعالیت‌های صنعتی در سطح جهان است، نگرانی‌هایی را در مورد کند شدن روند رشد اقتصادی به‌وجود آورده است. شاخص PMI یکی از مهم‌ترین شاخص‌های پیش‌نگر اقتصادی است که بر اساس نظر مدیران خرید و تصمیم‌گیرندگان بخش صنعت، تصویری از وضعیت کلی تولید، سفارشات جدید، اشتغال، و موجودی کالا ارائه می‌دهد.

 در بررسی شاخص مدیران خرید، اگر عدد شاخص بیش از ۵۰ باشد، نشان‌دهنده این است که اقتصاد از رکود خارج شده، اما اگر عدد شاخص زیر عدد ۵۰ باشد به معنی قرار گرفتن اقتصاد در مسیر انقباض و رکود است که با توجه به عدد به دست آمده در ماه گذشته میلادی می‌توان گفت صنعت جهان در رکود قرار دارد.

کشورهای اثرگذار در رشد اقتصاد

داده‌های تفکیک شده بر اساس کشورها نشان می‌دهد، در بازه زمانی مورد بررسی در میان کشورهای مورد ارزیابی هند همچنان سریع‌ترین رشد در مقدار تولید را به ثبت رسانده و روند بهبود در منطقه یورو هم برای سومین ماه پیاپی ادامه یافته است. در مقابل چین، ایالات متحده، ژاپن، و بریتانیا از جمله کشورهای بودند که با کاهش حجم تولید در این مدت مواجه شدند.