قرعه کشی سامانه یکپارچه فروش خودرو انجام شد
شانس برنده شدن در اولین طرح سامانه یکپارچه فروش خودرو
اکو ایران : شانس برنده شدن متقاضیان دریافت خودرو از مسیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به نسبت طرح های فروش پیشین بیشتر شد.

قرعه کشی اولین طرح فروش از مسیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو امروز انجام شد. اما با توجه به تعداد متقاضیان شانس برنده شدن در بخت آزمایی خودرو از مسیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو چقدر است؟
آن طور که عبدالله توکلی لاهیجانی مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت اعلام کرد در اولین طرح فروش سامانه یاد شده بیش از چهار میلیون و 175 هزار نفر ثبت نام کردند که از این تعداد حدود سه میلیون و 878 هزار نفر واجد شرایط تشخیص داده شدند. همچنین در طرح فروش ویژه مادران دارای دو فرزند و بیشتر بیش از 297 هزار نفر شرکت کردند. اما از این تعداد حدود 145 هزار مادر واجد شرایط تشخیص داده شدند. این تعداد متقاضی برای تصاحب 176 هزار و 911 دستگاه انواع خودروی عرضه شده شانس خود را آزمایش کردند. از آنجایی که ظرفیت عرضه میان متقاضیان عادی و مادران نصف می شود بنابراین حدود 88 هزار و 500 دستگاه خودرو میان حدود سه میلیون و 878 هزار متقاضی عادی واجد شرایط توزیع می شود به عبارت دیگر از هر 44 نفر یک نفر شانس این را دارد تا در اولین طرح فروش از مسیر سامانه یکپارچه فروش، خودرو دریافت کند. اما با توجه به جمعیت اندک مادران واجد شرایط آنها شانس بسیار بالاتری برای تصاحب خودرو از مسیر سامانه یاد شده دارند. بنابراین از هر حدود 2 مادر یک متقاضی می تواند به خودرو دسترسی پیدا کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
ارز تجاری؛ ارزانتر شد/ دلار به کانال ۷۰ هزار تومان بازگشت
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
چرا دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا دشوارتر خواهد بود؟
-
عراقچی وارد مسقط شد؛ مذاکرات ایران و آمریکا در ایستگاه سوم
-
جبلی 2 بار از پزشکیان عذرخواهی کرد
-
ورود نهادهای امنیتی به بحران دستاندازهای پایتخت!