هشدار یک اقتصاددان به حکمرانان
شوک چینی به دیپلماسی جمهوری اسلامی
در سرخط خبرهای مهم امروز به ترندهای فضای مجازی پرداختیم. پس از اعدام محسن شکاری و احتمال اجرای احکام اعدام برخی دیگر از دستگیر شدن اعتراضات اخیر فعالان مجازی در رابطه با برخی از متهمان و جلوگیری از صدور حکم آنان تلاش می کنند.
ماهان صدرات یکی از ترندهای توئیتر فارسی است که شبکه شرق نوشته با وجود جلب رضایت شاکیان حکم اعدامش به اجرای احکام رفته است.
اما صفحه اول روزنامه های امروز در قرق چین است، پس از سفر رئیس جمهور و امضای پکن پای دو بیانیه پایانی نشست سران چین و عربستان و نشست سران چین و شورای همکاری خلیج فارس، سیاست خارجی جمهوری اسلامی دچار شوک شد. اکثر روزنامه ها هم از همین کلمه شوک برای توصیف وضعیت رخ داده استفاده کرده اند. هرچند که اکثرا روزنامه های اصولگرا و وابسته به دولت به این اتفاق واکنشی نشان ندادند و اصطلاحا سوت زدند.
دنیای اقتصاد در یک بسته تحلیلی توضیح داده در نگرش چین در سیاست خارجی چه افتاده که این کشور به عربستان نزدیک شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اسامی همراهان عراقچی در سفر رم اعلام شد/ سفارت عمان در ایتالیا محل مذاکرات؟
-
ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد؛ 5 ساعت مذاکره برای مشخصشدن نقشه راه
-
ضربالاجل واشنگتن: اگر ظرف چند روز پیشرفتی حاصل نشود، مذاکرات اوکراین را رها میکنیم
-
اولین واکنشها به تمدید مذاکرات تهران و واشنگتن؛ حرکت با سرعت فراتر از تصور؟
-
ادعای رویترز: نقشه جدید اسرائیل برای حمله محدود به تاسیسات هستهای/ راه بیبی از ترامپ جدا میشود؟
-
دخل و خرج نیروگاه خورشیدی با هم نمیخواند
-
پیش بینی قیمت دلار بعد از توافق در بازار
-
زمان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا رسماً مشخص شد
-
صندوقهای طلا سرخ شدند؛ 700 میلیارد در یک روز خارج شد