شهروند ایرلندی - فرانسوی آزاد شد
اکوایران: سفارت ایران در ایرلند از آزادی یک شهروند این کشور در ایران خبر داد که به دلیل ارتکاب به جرائم امنیتی بازداشت شده بود.

به گزارش اکوایران؛ سفارت ایران در ایرلند از آزادی برنارد فیلان ۶۴ ساله، کارشناس گردشگری که تابعیت دوگانه فرانسوی - ایرلندی دارد و اکتبر گذشته در اوج ناآرامیهای پاییز گذشته در مشهد به جرم تهیه و ارسال اطلاعات امنیتی بازداشت شد، خبر داده و در صفحه توییترش نوشت: تعاملات سازنده میان ایران و ایرلند موجب عفو و آزادی برنارد فیلان، شهروند ایرلندی در بستری کنسولی و حقوق بشری شد.
با توجه به اینکه نامبرده با گذرنامه فرانسوی وارد ایران شده بود، پرونده وی توسط سفارت این کشور در تهران مورد پیگیری قرار گرفت اما به دیپلماتهای ایرلندی در ایران نیز چندین نوبت دسترسی کنسولی داده شد.
فیلان بعد از گذراندن مراحل قضایی در ایران و محرز شدن جرم وی، به ۶ سال و ۶ ماه حبس محکوم شد. او در طول این مدت با خانوادهاش بصورت تلفنی در تماس بود و طبق مقررات کنوانسیون وین از کلیه حمایتها و خدمات کنسولی نیز بهرهمند شد.
براساس اعلام ایسنا، مایکل مارتین، وزیر امور خارجه ایرلند در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان ضمن قدردانی از تصمیم انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران در آزادی یک تبعه ایرلندی، بر اراده کشورش برای همکاری با تهران تأکید کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تکرار سناریوی سوریه در یمن قریبالوقوع است؟
-
سقوط یک هواپیما در منطقه کشمیر هند
-
سرمایهگذاری 1000 میلیاردی آمریکا در خودروسازی ایران؟
-
واکنش ترامپ به احتمال تحریف نام خلیج فارس و غنیسازی اورانیوم در ایران
-
خلیج فارس؛ ۵ دلیل محکم برای اینکه نامش پاک نمیشود
-
ایران خودرو نقشه جدید کشید / پژو آب رفت
-
سقوط دومین جنگنده F-18 آمریکا در دریای سرخ طی یک هفته
-
واکنش ترامپ به حملات هند به پاکستان
-
بازار ارز منتظر خبر قطعی است/ موج خلیج فارس به بازار ارز رسید