قالیباف رئیس مجلس ماند / جنجال در بهارستان بر سر کرسی نایب رئیس
اکوایران: در آخرین انتخابات هیأت رئیسه مجلس، محمدباقر قالیباف توانست برای چهارمین سال پیاپی به عنوان رئیس مجلس باقی بماند.

به گزارش اکوایران، زنگ آغاز جلسه علنی سهشنبه (2 خرداد) مجلس در حالی توسط محمدباقر قالیباف به صدا درآمد که بهارستانیها امروز انتخابات هیأت رئیسه مجلس را در دستور کار خود قرار داشتند.
جلسه امروز با نطق میان دستور قالیباف آغاز شد و پس از آن نوبت به انتخابات هیأت رئیسه مجلس رسید تا نمایندگان تکلیف آن را برای چهارمین سال مجلس روشن کنند.
در کرسی ریاست، محمدباقر قالیباف که رقیبانی چون الیاس نادران نماینده مردم تهران و فریدون عباسی دوانی نماینده مردم کازرون را پیش روی خود داشت، توانست با کسب 210 رای همچنان بر صندلی خود تکیه بزند.
نکته قابل توجه این است که آرای قالیباف در اجلاسیه سوم در پی حواشی «سیسمونی گیت» و ماجرای لو رفتن فایل صوتی فرماندهان سپاه با ریزش شدیدی روبهرو شده بود فقط 194 رای نمایندگان را به دست آورده بود. حالا در آخرین انتخابات هیأت رئیسه مجلس یازدهم، آرای قالیباف روند صعودی داشته است.
حذف نیکزاد از نایب رئیسی
در بخش انتخابات نواب رئیس مجلس، عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه، مجبتی ذوالنوری نماینده مردم قم و علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل و ثمرین در حالی به رقابت پرداختند که روز گذشته سخنگوی فراکسیون انقلاب از عدم کاندیداتوری نیکزاد خبر داده بود. با این حال، او امروز با زیر پا گذاشتن تعهدات فراکسیونی وارد گود رقابتها شد.
هرچند در ابتدا اعلام شد که عبدالرضا مصری نایب رئیس اول و مجتبی ذوالنوری نایب رئیس دوم مجلس انتخاب شدند، اما در پی مساوی شدن آرای نیکزاد و ذوالنوری، با نظر رئیس مجلس، آرای بین این دو نماینده دوباره بازشماری شد. این شمارش مجدد آرای انتخابات هیأت رئیسه مجلس جنجال به پا کرد و مرتضی محمودوند نماینده خرمآباد با فریاد انتقاد خود از شمارش چندباره آرای کرسی نایب رئیس را اعلام کرد. همین اقدام او شرایط صحن را برای دقایقی ملتهب کرد و منجر به جدال نمایندگان در صحن شد.
با وجود این حواشی، در نهایت مجتبی ذوالنوری با پشت سر گذاشتن علی نیکزاد به سِمت نایب رئیس دوم مجلس انتخاب شد و عبدالرضا مصری هم نایب رئیس اول مجلس شده است.
در بخش انتخاب ناظران هیأت رئیسه مجلس، محسن پیرهادی، سید نظامالدین موسوی، علیرضا سلیمی، محمدحسین فرهنگی و علی رضایی برای تصدی کرسی ناظری یا کارپردازی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی نامزد شده بودند. بعد از رایگیری، محسن پیرهادی، سید نظامالدین موسوی و علیرضا سلیمی با رای بهارستانیها به عنوان ناظران مجلس انتخاب شدند.
در بخش انتخابات دبیران هم در حالی که بر اساس تصمیم اتخاذ شده در فراکسیون انقلاب اسلامی قرار بود احمد نادری، محمد رشیدی، سید محسن دهنوی، مجتبی یوسفی، روحالله متفکر آزاد، علی کریمی فیروزجایی برای کرسی دبیران هیات رئیسه کاندیدا شوند، اما احمد امیرآبادی فراهانی، حسین علی حاجی دلیگانی و مرتضی محمودوند نیز برای این کرسی کاندیدا شدند. با توجه به آرای نمایندگان، محمد رشیدی، روحالله متفکر آزاد، علی کریمی فیروزجایی، محسن دهنوی و مجتبی یوسفی به عنوان دبیران هیأت رئیسه انتخاب شدند.
ترکیب هیأت رئیسه مجلس در سال پایانی مجلس با اندک تغییراتی همراه بود. مهمترین تغییر حذف علی نیکزاد از جایگاه نایب رئیس بود. همچنین احمد امیرآبادی فراهانی - نماینده مردم قم - که پیش از این به عنوان دبیر هیأت رئیسه رای آورده بود، صندلی خود را به مجتبی یوسفی واگذار کرد.
در بخش ناظران نیز محسن پیرهادی - نماینده مردم تهران - و از چهرههای نزدیک به قالیباف، به جای محمدرضا دشتی اردکانی روی کار آمد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
وام خرید خودرو مشمولان خود را شناخت / این افراد می توانند وام قرض الحسنه بگیرند
-
پیشنهاد آمریکا به تهران: برنامه هستهای غیرنظامی با سوخت وارداتی
-
چراغ سبز تهران به آژانس
-
تا 40 روز دیگر روغن در بازار هست
-
احتیاط بازار دلار درباره دور سوم مذاکرات
-
هزینه سفر حج ۲۵۰ تا ۲۹۰ میلیون تومان است/ ۸۸ درصد این هزینه، ارزی است
-
حمله مرگبار بیسابقه به توریستها؛ شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟
-
اخراج پژو ۲۰۷ از باشگاه میلیاردیها؛ هایما سقوط کرد
-
انتقاد تند ترامپ از زلنسکی در پی افشای طرح صلح واشنگتن