تکرار ادعاهای ضد ایرانی رئیس موساد؛ ارسال سلاحهای روسی موجودیت ما را تهدید میکند!
اکوایران: رییس سازمان موساد گفت فروش سلاح های روسی به ایران امنیت و شاید حتی موجودیت ما را با خطر حتمی روبهرو کند.

به گزارش اکوایران، رئیس سازمان جاسوسی موساد اسرائیل روز یکشنبه ادعا کرد که اسرائیل آماده حمله به «قلب تهران» برای تلافی آن چیزی است که او تلاش ایران برای ضربه زدن به اهداف اسرائیلی در سراسر جهان خوانده است.
به نوشته ایبیسی نیوز، دیوید بارنیا، رئیس سازمان جاسوسی موساد اسرائیل، در یک کنفرانس امنیتی در دانشگاه رایشمن ادعا کرده که اسرائیل و متحدانش طی سال گذشته 27 حمله را در اروپا، آفریقا، جنوب شرق آسیا و آمریکای جنوبی خنثی کردند.
بارنیا در بخش دیگری از سخنان خود، با تکرار ادعاهای همیشگی مدعی شد که ایران قصد داشت علاوه بر هواپیماهای بدون سرنشین، موشک های کوتاه و میانبرد به روسیه بفروشد که جلوی این قرارداد گرفته شد. همچنین ایران قصد دارد سلاح های مختلفی را به روسیه بفروشد که با این اقدام نیز مقابله خواهد شد.
او همچنین با اشاره به افزایش همکاریهای نظامی تهران و مسکو گفت فروش سلاح های روسی به ایران امنیت و شاید حتی موجودیت ما را با خطر حتمی روبهرو کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شاخص سازان به میدان بورس آمدند / افزایش چشمگیر صفوف خرید در بازار امروز
-
پیش بینی بورس چهارشنبه 7 خرداد 1404/ سرمایهگذاران در شک و تردید
-
امپراتوریهای نوین؛ ترامپ و رؤیای تقسیم جهان با چین و روسیه
-
حس دو بازار به مواضع ترامپ
-
نواب رئیس مجلس دوازدهم ابقا شدند
-
پیروزی ایران در کورس رقابت با عربستان؟
-
سیگنال عقبنشینی از جنگ؛ چرا ترامپ پوتین را دیوانه خواند؟
-
تغییر مسیر بازار با سیگنال ژاپن؛ اوراق جان گرفت، دلار تقویت شد
-
انتقال ارز کالاهای اساسی به واردات خودرو