اکوایران: وزیر خارجه آمریکا برای تحت فشار قرار دادن اسرائیل برای موافقت با «وقفه» در حمله به غزه به اسرائیل میرود.
به گزارش اکوایران، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا برای تحت فشار قرار دادن اسرائیل برای موافقت با «وقفه» در حمله به غزه به اسرائیل میرود.
نیویورک تایمز گزارش داده که انتظار میرود دیپلمات ارشد آمریکایی که قرار است روز جمعه برای دیدار با نتانیاهو و دیگر مقامات اسرائیل به تلآویو برود، برای «یک سری وقفه کوتاه عملیات نظامی در غزه» تلاش کند.
این روزنامه گفت که این «وقفهها» با هدف تضمین آزادی اسیران در غزه و دریافت کمکهای بشردوستانه بیشتر به این منطقه تحت بمباران شده خواهد بود.
واشنگتن به امتناع از درخواستها برای آتشبس کامل در غزه با این استدلال که چنین اقدامی به نفع حماس است، ادامه داده است. اما شب گذشته، جو بایدن، رئیس جمهور، برای اولین بار از «وقفه» برای خروج اسرا از غزه حمایت کرد.