به گزارش اکوایران: علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در گفت‌وگو با «تسنیم» درخصوص دلایل صادرنشدن حکم کارگزینی برخی معلمان برای اعمال رتبه جدید اظهار کرد: اعتراضات رتبه‌بندی شامل چند مرحله بود از جمله ثبت اطلاعات، رسیدگی به اعتراضات، اعلام نتایج، صدور مجوز تغییر رتبه به استان و صدور حکم کارگزینی معلمان.

فرهادی در ادامه افزود: معلمانی که رتبه جدید خود را در سامانه مشاهده می‌کنند اما حکم کارگزینی برای آنها صادر نشده است، احکام آنها متعاقباً توسط مناطق آموزش و پرورش صادر خواهد شد روند کار بدین شکل است که پس از اعطای مجوز به استان، مناطق براساس رتبه جدید حکم کارگزینی را صادر می‌کنند.

او تاکید کرد: در برخی موارد تغییر رتبه انجام شده است اما مجوز آن هنوز صادر نشده است؛ چون باید پرونده‌ها را به هیئت ممیزه ببریم و در آنجا تایید کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: تا پایان سال احکام کارگزینی برای رتبه جدید معلمان صادر می‌شود، رتبه‌بندی فرایندی ادامه‌دار است و باید معلمان جدید را هم وارد این جریان کنیم و رتبه برای آنها صادر کنیم.

گفتنی است رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در 24 دی ماه سال جاری، در توضیح آخرین وضعیت قانون رتبه‌بندی معلمان طی گفت‌وگویی با «ایسنا» عنوان کرده بود: یک میلیون معلم در حال رتبه‌بندی هستند و رتبه‌های آنها تعیین شده که برای تحقق این امر ۵۰ همت منابع پیش‌بینی شده است.

او در واکنش به انتقادات برخی از نمایندگان مبنی بر اجرا نشدن درست رتبه‌بندی گفت: ما می‌خواستیم که با رتبه‌بندی، معلمان ۸۰ درصد حقوق اعضای هیات علمی را بگیرند که قانون اجازه نداد اما با رتبه‌بندی جدید حقوق معلمان از 3 تا 7 میلیون تومان افزایش پیدا کرد به طوری که قریب به ۳۰ درصد حقوق هر معلم را رتبه‌بندی تشکیل می‌دهد.