چرا ایران پشت بازار ترکیه جا ماند؟
هدفگذاری ایران برای ارتقای سطح روابط تجاری ٣٠ میلیاردى با ترکیه سال هاست در دستورکار قرار دارد اما هنوز فاصله زیادى با این هدفگذارى داریم. موانع تحقق این هدف چیست و روابط تهران و آنکارا امروز در چه سطحى قرار دارد؟
ولى گل محمدى، استاد دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اثرگذارى تحریم ها بر این مقوله اما مى گوید به نظر مى رسد از سمت دو کشور اراده یا توان ارتقاى همکارى هاى تجارى وجود ندارد.
گل محمدى با اشاره به نقش مثبت بخش خصوصى در این رابطه گفت امروز نیازهاى وارداتى بازار ترکیه تغییر کرده اما نظام صادراتى ایران متحول نشده است.
همچنین این کارشناس در رابطه با مناسبات سیاسى فیمابین توضیح داد که امروز حوزه تنش با مخاطرات بالا در روابط تهران و آنکارا نداریم اما به هر حال منطقه آبستن تحولات است و ممکن است حوزه جدید تنش شکل بگیرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
مقام ارشد ارتش روسیه بر اثر انفجار خودرو کشته شد