ضربه پنهان تحریم به مخازن نفتی کشور
حسین سلاحورزی رییس پیشین اتاق بازرگانی ایران معتقد است که مجموعه تحریمها از طریق دو کانال اصلی یعنی کانال نفت و گاز و کانال مالی روی اقتصاد ایران تاثیر گذاشته است.
البته او توضیح داد اثر تحریمها روی بخشهای دیگر اقتصاد ایران و بخشهای فرعی کمتر از تاثیر آنها روی این دو بخش اصلی نبوده اما تحریمکنندگان ابتدا تمرکز را روی تحریم منابع درآمدی کشور یعنی فروش نفت و گاز گذاشتند و بعد از آن با استفاده از ابزارهای مالی یک سری تحریمها را اعمال و اجرا کردند تا به هدف عدم دستیابی ایران به منابع درآمدی برسند.
رییس پیشین اتاق بازرگانی ایران توضیح میدهد که با روی کار آمدن ترامپ سقف صادرات نفت ایران به روایتهایی حتی به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه هم کاهش پیدا کرد.
به گفته سلاحورزی یکی از پیامدهای ناگوار تحریمها روی حوزه نفت این بود که همزمان با تحریمها شرکتهای بینالمللی که در حوزه نفت و گاز ایران فعال بودند از ایران خارج شدند، ۲۲ شرکت از ۱۴ کشور دنیا در حال انجام فعالیت یا مذاکره در حوزه نفت و گاز ایران بودند که با آمدن ترامپ ایران را ترک کردند.
او توضیح داد: زمانی که مجبور شدیم صادرات نفتی کشور را کاهش دهیم، شرایط انبارداری کافی را نداشتیم و هزینه نگهداری نفت خام روی آب هم بالا بود به همین دلیل مجبور به کاهش تولید نفت شدیم این کاهش اجباری آسیبهای جدی را به مخازن نفتی کشور وارد کرد تا جایی که بازیافت و برداشت از خیلی از مخازن نفتی غیرممکن شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
گزینه جدید روی میز ترامپ علیه ایران
-
گزارش اسوشیتدپرس از رد پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
ترامپ: درباره دوره سوم ریاست جمهوری جدی هستم/ راههایی برای انجام این کار وجود دارد
-
شب پرحادثه تهران؛ از انفجار مهیب در دروس تا تصادف مرگبار فیروزآباد
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟