به گزارش اکوایران، فرهاد شامی سخنگوی نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) اعلام کرد که توافق میان این نیروها و مدیریت جدید، ابتدایی بوده و ایالات متحده یکی از طرف‌های اصلی در آن است.

وی همچنین تأکید کرد که اطلاعات منتشرشده درباره ورود نیروهای وابسته به دولت دمشق به شهر الحسکه [در شمال غرب سوریه] نادرست است، اما احتمال استقرار آن‌ها در مناطق مرزی وجود دارد.

پیشتر منابعی به شبکه الجزیره قطر گفته بودند که کاروانی از نیروهای رژیم الجولانی راهی الحسکه خواهد شد. شامی در ادامه نیز گفت: هیچ تغییری در پرونده گروه داعش ایجاد نشده و این موضوع همچنان در کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه خواهد بود.

بر اساس گزارش مهر، سخنان شامی پس از آن بیان می‌شود که دفتر ابومحمد الجولانی سرکرده هیئت حاکمه سوریه از توافق برای ادغام نیروهای کرد سوری (قسد) با ارتش این رژیم خبر داد.

براساس این بیانیه، توافق جدید شامل ادغام نهادهای غیرنظامی و نظامی در شمال شرق سوریه تحت مدیریت دولت سوریه خواهد بود. 

دفتر الجولانی در این بیانیه اعلام کرد: این توافق پس از نشست «احمد الشرع»، رئیس‌جمهور سوریه و «مظلوم عبدی»، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه امضا شد. 

مظلوم عبدی: توافق اخیر فرصتی برای ساختن سوریه‌ای جدید است

مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) نیز در پیامی در شبکه اجتماعی "ایکس" اعلام کرد که این توافق را فرصتی واقعی برای ساختن سوریه‌ای جدید می‌دانیم که همه اقوام را در بر بگیرد و روابط حسن همجواری را تضمین کند.

وی تأکید کرد که این نیروها متعهد به ساخت آینده‌ای بهتر هستند که حقوق همه سوری‌ها را حفظ کرده و آرمان‌های آنان را برای صلح و کرامت محقق سازد.

عبدی افزود که در این دوره حساس، به‌طور مشترک تلاش می‌کنیم تا مرحله‌ای انتقالی را تضمین کنیم که منعکس‌کننده خواسته‌های مردم در زمینه عدالت و ثبات باشد.

از سوی دیگر، روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که نظامیان آمریکا میان نیروهای دموکراتیک سوریه و گروه‌های شورشی، از جمله گروه‌های مورد حمایت ترکیه، از زمان سرنگونی حکومت اسد میانجی‌گری کرده‌اند.

وقوع قتل عام توسط عوامل الجولانی

به گزارش اکوایران، شبکه المیادین گزارش داد که دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، پنج کشتار دسته جمعی جداگانه در مناطق ساحلی سوریه رخ داده که طی آن ۱۶۲ غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته این مرکز حقوق بشری، این حوادث روز جمعه به وقوع پیوسته است.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که اکثریت قریب به اتفاق قربانیان این پنج کشتار را نیروهای وابسته به وزارتخانه‌های دفاع و کشور رژیم الجولانی به‌صورت فوری اعدام کرده‌اند.

همچنین، درگیری‌های شدیدی در اطراف بیمارستان ملی شهر لاذقیه میان نیروهای درگیر در جریان است. از سوی دیگر، منبع امنیتی وابسته به رژیم الجولانی در این باره به الجزیره گفته‌اند که نیروهای موسوم به وزارت دفاع وابسته به این رژیم، حمله بقایای نیروهای حکومت پیشین سوریه به بیمارستان ابن سینا در لاذقیه را دفع کردند.

بر اساس گزارش مهر، به گزارش این منبع امنیتی وابسته به رژیم الجولانی، نیروهای موسوم به وزارت دفاع رژیم الجولانی با بقایای نیروهای اسد در نزدیکی بیمارستان ابن سینا به شدت درگیر شدند.