به گزارش اکوایران، روسیه اعلام کرده است که آماده میانجی‌گری میان ایران و دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، است.

به نوشته رویترز، ایران یکی از موضوعاتی بود که در تماس تلفنی طولانی‌مدت میان ترامپ و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در روز سه‌شنبه مورد بحث قرار گرفت. پس از آن، کاخ سفید مدعی شد ترامپ و پوتین این دیدگاه را داشتند که ایران هرگز نباید در موقعیت نابودی اسرائیل قرار بگیرد.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، طی امروز جمعه (1 فروردین) به خبرنگاران گفت: «ما متقاعد شده‌ایم که مشکل برنامه هسته‌ای ایران باید به‌طور انحصاری از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل شود و ما باور داریم که هر جنبه لازم برای این اتفاق در دسترس است.»

پسکوف در ادامه افزود: «مسئله دوم این است که ایران مانند تمام کشورها حق توسعه صلح‌آمیز بخش هسته‌ای خود را دارد و در حال برداشتن گام‌های مهمی در این زمینه است. این موضوع مطابق با قوانین بین‌المللی در حال رخ دادن است.»

سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو اظهارات مکرر ایران مبنی بر اینکه این کشور نیتی برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ندارد را پذیرفته است.