تازه ترین حمله موشکی یمن؛ فرودگاه بنگوریون دوباره لرزید
اکوایران:ارتش یمن بار دیگر فرودگاه بنگوریون در تلآویو را با موشک بالستیک مافوقصوت هدف قرار داد. این سومین حمله از این نوع در ۴۸ ساعت اخیر است. همزمان، نیروهای یمنی در پاسخ به تجاوزات آمریکا، عملیات پهپادی علیه ناو هواپیمابر «هری ترومن» را انجام دادند.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، در بیانیهای اعلام کرد که ارتش یمن فرودگاه بنگوریون در منطقه یافای اشغالی را با موشک بالستیک مافوقصوت «فلسطین ۲» هدف قرار داده است. وی تأکید کرد که این حمله موفقیتآمیز بوده و اهداف مورد نظر را محقق کرده است.
این سومین حمله موشکی یمن به فرودگاه بنگوریون در ۴۸ ساعت گذشته است. ارتش یمن همچنین از حمله پهپادی به ناو هواپیمابر «USS هری ترومن» و شناورهای جنگی آمریکا در راستای مقابله با تجاوزات این کشور خبر داد.
یحیی سریع تأکید کرد که حملات یمن علیه رژیم صهیونیستی و متحدانش تا زمان توقف جنگ غزه و رفع محاصره مردم فلسطین ادامه خواهد داشت.
حملات موشکی و پهپادی یمن علیه اهداف اسرائیلی و آمریکایی در ماههای اخیر شدت گرفته است. در ۳۰ اسفند، ارتش یمن حمله مشابهی به فرودگاه بنگوریون انجام داد. این حملات در راستای حمایت از فلسطینیان و جلوگیری از عبور کشتیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی در منطقه صورت میگیرد.
ارتش یمن پیشتر هشدار داده بود که تجاوزات آمریکا و اسرائیل بیپاسخ نخواهد ماند. این کشور اعلام کرده است که بهرغم افزایش حملات هوایی دشمن، بر ادامه عملیات نظامی خود برای حمایت از مردم غزه و مقابله با حضور نظامی آمریکا در منطقه مصمم است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آنتی شوک ایران در برابر فشار حداکثری ترامپ
-
رالی صعودی طلا ادامه دارد؛ سومین رشد هفتگی ثبت شد
-
راز طول عمر در نروژ؛ نقش پررنگتر محیط نسبت به ژنتیک
-
ادعای وزیر خارجه آمریکا در مورد اقدام علیه ایران
-
ادعای نماینده ترامپ: رایزنیها با تهران از طریق کانالهای پشتپرده ادامه دارد
-
پایان تاریخ یا جنگ تمدنها؛ چه کسی نظم امروز را درستتر پیشبینی کرد؟
-
یکمیلیون چاه در ایران؛ ۳۵۰ هزار حلقه روی زمینهای در حال فرونشست!
-
ادعای وزیر دفاع آمریکا درباره مذاکره با ایران
-
عملکرد شرکتهای تازه وارد بورس 1403/ کدام نماد به زیر قیمت عرضه اولیه رسید؟