به گزارش اکوایران؛ سید سجاد حسنی بالاجاده، سرهنگ محمد رضا کریم پور معاون وظیفه عمومی مازندران گفت: کلیه مشمولان غایب و غیر غایب داخل کشور متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۶ می‌بایست مطابق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.

او افزود؛ کلیه مشمولان غایب و غیر غایب خارج از کشور متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۶ که شرایط معافیت پزشکی و یا کفالت را دارند می‌بایست از طریق نمایندگی‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در خارج ازکشور برای بررسی اقدام کنند.

سرهنگ کریم پور در ادامه گفت:مشمولانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر خارج از کشور را دارند، برابر ضوابط و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌توانند با سپردن وثیقه مربوطه از معافیت تحصیلی خارج از کشور برخوردارشوند.

او افزود: مشمولان دانش آموز شاغل به تحصیل در خارج ازکشور می‌بایست از طریق نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در محل اقامت و با تایید مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش برای صدورمعافیت تحصیلی از سوی سازمان وظیفه عمومی فراجا اقدام کنند.

سرهنگ کریم پور گفت: این دسته از عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.