گریگوری کاراسین، عضو هیأت مذاکره‌کننده روسیه، در مصاحبه‌ای درباره نشست اخیر روسیه و آمریکا در ریاض که در تاریخ ۴ فروردین ۱۴۰۴ برگزار شد، اظهار داشت: «در این دیدار، هیچ گفت‌وگویی درباره مسائل مربوط به ایران یا چین صورت نگرفت.»

به گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، کاراسین در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ۲۴ روسیه تصریح کرد که برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، هیأت‌های روسیه و آمریکا در نشست ۲۴ مارس در ریاض درباره ایران یا چین صحبت نکرده‌اند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: «روابط روسیه و ایران عالی، فعال و قابل اعتماد است و هر سال در حال توسعه می‌باشد. همچنین، نگرانی‌های برخی نظریه‌پردازان غربی درباره موضوع هسته‌ای ایران بی‌اساس است، زیرا ایران به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) پایبند است.»

طبق گزارش‌ها، این رایزنی‌ها بیش از ۱۲ ساعت به طول انجامید. در این نشست، سرگئی بسدا مشاور رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه و اندرو پیک مدیر ارشد مسائل اروپا و روسیه در شورای امنیت ملی آمریکا حضور داشتند.