به گزارش اکوایران، 2 منبع در وزارت دفاع آلمان اواخر ماه مارس میلادیژ اعلام کردند که برای نخستین‌بار، ارتش این کشور به پهپادهای کامیکازه مجهز خواهد شد؛ این اقدام در راستای تلاش برلین برای جبران عقب‌ماندگی در فناوری‌هایی است که قدرت تخریب‌کننده خود را در جنگ اوکراین به نمایش گذاشته‌اند. 

به نوشته رویترز، روسیه و اوکراین هر 2 از این پهپادهای یکبارمصرف استفاده کرده‌اند؛ پهپادهایی که به سمت هدف خود حرکت کرده و سپس با سرعت به سمت آن شیرجه رفته و در لحظه برخورد منفجر می‌شوند.  اما خرید پهپادهای مسلح در آلمان بحث‌برانگیز بوده است؛ چراکه برخی از سیاست‌مداران آن را با کشتارهای هدفمند فراقضایی نیروهای آمریکایی در افغانستان مرتبط می‌دانند. 

با این حال، به‌روزرسانی نظامی اکنون برای آلمان فوریت بیشتری دارد، به‌ویژه با توجه به ادامه جنگ روسیه و اوکراین و تردیدها درباره آینده حمایت نظامی آمریکا. به گفته منابع مطلع، قراردادهایی با 2 شرکت برای تأمین نخستین محموله پهپادهای کامیکازه در امضا شده، اما نام این شرکت‌ها فاش نشده است و در آن زمان اعلام شد که ارتش، نیروی هوایی و نیروی دریایی آلمان به‌زودی این پهپادها را آزمایش خواهند کرد. 

یکی از منابع مطلع به شرط عدم افشای نامش، گفت: «استفاده از پهپادها و دفاع در برابر آن‌ها برای بقای نیروهای ما در میدان نبرد مدرن حیاتی است. این درسی است که ما از اوکراین آموختیم. هر سرباز باید توانایی کار با پهپادها را داشته باشد، همان‌طور که امروز همه می‌دانند چگونه از دوربین دوچشمی استفاده کنند.» 

آلمان قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی قراردادهای بلندمدتی برای تأمین تعداد بیشتری پهپاد امضا کند تا دوره معرفی سلاح‌های جدید در این کشور که معمولا سال‌ها طول می‌کشد، کوتاه‌تر شود. 

با توجه به تحول سریع فناوری پهپادها، در این قراردادها مشخص شده که شرکت‌ها در ابتدا تعداد محدودی از پهپادها را برای اهداف آموزشی تأمین کنند و در صورت نیاز، ممکن است در آینده نزدیک تعداد بیشتری از جدیدترین مدل‌ها از این شرکت‌ها درخواست شود.