تایید انتخاب رئیس جهاددانشگاهی از سوی پزشکیان
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب رئیس جهاد دانشگاهی» که در جلسه ۹۱۵ مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۱۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی بهتصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش اکوایران، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده مربوط به «تأیید انتخاب رئیس جهاد دانشگاهی» را که در جلسه شماره ۹۱۵ این شورا در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به تصویب رسیده، برای اجرا ابلاغ کرد.
بر اساس اعلام مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این ماده واحده با استناد به ماده ۷ اساسنامه جهاد دانشگاهی (مصوب جلسه ۲۶۳ مورخ ۱۴ آبان ۱۳۷۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و در پی پیشنهاد هیأت امنای جهاد دانشگاهی در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳، به تصویب نهایی رسیده است.
مطابق مفاد این مصوبه، علی منتظریمقدم بهعنوان رئیس جهاد دانشگاهی به مدت سه سال منصوب شد. این انتصاب پس از تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی، اکنون به صورت رسمی ابلاغ و لازمالاجراست.
علی منتظری بیستم اسفندماه به عنوان رئیس جدید جهاد دانشگاهی انتخاب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شد. او، استاد تمام و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی و رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی این نهاد است که از ابتدای تشکیل جهاد دانشگاهی در این نهاد مشغول به فعالیت بوده و سه دوره ریاست این نهاد را در سالهای 1376 تا 1385 عهدهدار بوده است.
علی منتظری مدرک دکترای خود را در سال 1375 در رشته سلامت همگانی با گرایش اپیدمیولوژی از دانشگاه گلاسگو دریافت کرده است و نام او سالهاست که به عنوان یکی از دانشمندان ایرانی در فهرست یک درصد برتر دانشمندان حوزه «علوم اجتماعی در پزشکی» به چشم میخورد.
او همچنین سابقه عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی (۱۳۸۵–۱۳۷۶) و عضو پیوسته فرهنگستان هنر (از سال 1380 تاکنون)، عضویت شورای هنر، رئیس هیأت امنای دانشگاه علم و فرهنگ، عضو هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو هیأت امنای مشترک فرهنگستانهای جمهوری اسلامی ایران، عضو هیأت امنای مؤسسه آموزش عالی سوره، عضو هیأت امنای بنیاد ملی نخبگان، عضو هیأت امنای صندوق حمایت از پژوهشگران کشور و... را در کارنامه کاری خود دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟
-
رونمایی از جدیدترین موشک تهران/ ادعای پاریس: در تیررس موشکهای ایرانی قرار داریم
-
دو دلیل ریزش بازار ارز و سکه
-
بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز
-
بانکها روی دور وامدهی
-
پاسخ معاملهگران دلار به مطلب کیهان
-
ورود یک ناو آمریکایی دیگر به خاورمیانه در پی افزایش تنشهای تهران و ترامپ
-
خسارت تجار از انفجار بندرعباس
-
ضربالاجل خطرناک اسرائیل با سفر ترامپ به منطقه